1P-LSD kopen: dit moet je weten

1P-LSD kopen

Wat weten bij 1P-LSD kopen? Zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden is 1P-LSD gerelateerd aan zijn heel bekende familielid LSD of lyserginezuurdiëthylamide. 1P-LSD wordt gezien als een psychedelische drug van de lysergamideklasse die een afgeleide en functionele analoog is van LSD en een homoloog van ALD-52. Het wijzigt het LSD-molecuul door een propionylgroep toe te voegen aan het stikstofmolecuul van het indool van LSD.

1P-LSD vs LSD

LSD was de 25e van de meerdere lysergamides die Hofmann synthetiseerde uit lyserginezuur terwijl hij probeerde een nieuw analepticum te ontwikkelen, vandaar dat de alternatieve naam voor LSD LSD-25 is. Albert Hofmann was een Zwitserse scheikundige die in 2008 overleed. Hij verwierf natruulijk bekendheid als de ontdekker van de hallucinogene stof LSD die hij al in 1938 synthetiseerde.

De effecten van LSD en 1P-LSD zijn gelijkaardig maar niet helemaal identiek. Het effect verschilt voornamelijk in de snelheid van absorptie en de duur ervan. De bekende psychedelische effecten en gunstige verdraagbaarheid hebben ervoor gezorgd dat 1P-LSD vaak de voorkeur geniet boven het klassieke LSD. 1P-LSD wordt in 1P-LSD smartshops sinds 2015 verkocht als een research chemical.

1P-LSD vs paddenstoelen

1P-LSD vs paddenstoelen

Wat is het verschil tussen 1P-LSD en paddenstoelen? Als we kijken naar klassieke psychedelica, gaat het vooral over serotonerge psychedelica. Vier bekende psychedelische drugs vallen in deze categorie: mescaline, dimethyltryptamine (DMT), psilocybine en lyserginezuur (LSD). Hoewel er enkele structurele overeenkomsten zijn tussen de psilocybine in paddenstoelen en LSD en 1P-LSD, zullen de twee verbindingen echter heel anders aanvoelen qua effect.

Het meest duidelijke verschil tussen paddenstoelen en LSD is dat een paddenstoel een levend organisme is dat een psychoactieve stof produceert. LSD en 1P-LSD zijn synthetische ergolines, een alkaloïde ontwikkeld uit de ergot fungus. Hoewel LSD- en paddotrips vergelijkbare effecten hebben op de geest, hebben ze toch vrij verschillende effecten op het lichaam. Paddenstoelen bevatten ook andere verbindingen en alkaloïden die een trip kunnen beïnvloeden op een manier waarbij je zich lichamelijk ongemakkelijk voelt.

1P-LSD werking

Op basis van zijn structurele gelijkenis met LSD, wordt aangenomen dat 1P-LSD werkt als een gedeeltelijke agonist op de 5-HT2A-receptor. Men gaat ervan uit dat de psychedelische effecten voornamelijk afkomstig zijn van de werkzaamheid ervan op de 5-HT2A-receptoren in de hersenen. 1P-LSD vertoont vermoedelijk ook een bindende activiteit op de monoamine receptoren, zoals die voor dopamine en norepinefrine.

Een studie in 2020 genaamd ‘Pharmacokinetics and subjective effects of 1P-LSD in humans after oral and intravenous administration’ ontdekte dat intraveneuze toediening van 1P-LSD een wat kortere duur heeft dan LSD bij mensen. 1P-LSD is gedurende een zeer korte tijd – ongeveer 4 uur – aanwezig voordat het wordt gemetaboliseerd tot LSD. De psychosensorische effecten van 1P-LSD en hun tijdsverloop zijn volgens het onderzoek vergelijkbaar met die na opname van LSD. Het fundamentele onderscheid tussen 1P-LSD en LSD is dat 1P-LSD eerst in het lichaam moeten worden afgebroken tot LSD voordat het effect heeft.

1P-LSD ervaring

1P-LSD ervaring

1P-LSD kopen? Subjectieve effecten die in 1P-LSD trip report worden gedeeld zijn onder meer geometrische visuele hallucinaties, tijdvervorming, versterkte introspectie, conceptueel denken, euforie en ego death of in het Nederlands egoverlies. Algemeen wordt aangenomen dat de effecten van 1P-LSD vrij gelijkaardig zijn met die van LSD. De hypothese dat LSD en 1P-LSD zeer vergelijkbare effecten hebben, wordt ondersteund door de resultaten van een onderzoek dat aantoonde dat 1P-LSD bij ratten wordt gemetaboliseerd tot LSD.

1P-LSD microdoseren

1P-LSD kan je nieuwe inzichten geven, maar de effecten hangen in grote mate af van de dosis die genomen wordt. Microdoseren met 1P-LSD en 1cP-LSD werkt precies hetzelfde als microdosering met LSD. Het effect van LSD houdt 10-12 uur aan. Voor 1P-LSD of 1cP-LSD moet je echter rekening houden met 1 uur tot het begin en daarna nog 8-10 uur. Net als bij LSD is het daarom aan te raden om ’s ochtends met het microdoseren te beginnen, omdat dit het wakker blijven tot laat in de avond zal voorkomen.

De effecten van het microdoseren van LSD zijn volgens zelfmicrodoseren.nl mogelijk een verbeterde concentratie, makkelijker kunnen werken of studeren, beter kunnen slapen ’s avonds, meer enthousiasme en fysieke energie, een beter humeur, makkelijker beslissingen kunnen maken en over het algemeen positiever in het leven staan. Mensen met een reeds bestaande hartaandoening worden afgeraden om LSD of 1P-LSD te microdoseren. Psilocybine kan daarnaast ook hoofdpijn veroorzaken.

1P-LSD kopen

1P-LSD kopen? Bestel vandaag nog de allerhoogste kwaliteit 1P-LSD bij Lekkergaan.nl. 1P-LSD is een Research Chemical en is niet voor menselijke consumptie geschikt. Voor 17:30 besteld is morgen al in huis! Je kan bij ons gemakkelijk en veilig betalen met iDeal, zoals je al gewend bent. 1P-LSD kopen doe je bij Lekkergaan.nl, de snelste, beste en goedkoopste Research Chemicals specialist van Nederland! Daarnaast bieden wij ook nog andere Research Chemicals aan.

Bewaar de 1P-LSD research chemical of andere gelijkaardige middelen in een droge omgeving bij kamertemperatuur, wikkel het in plastic of aluminiumfolie en stop het in een luchtdichte doos in de koelkast voor de optimale bewaarcondities. Wanneer 1P-LSD op een goede manier wordt opgeslagen, blijft het tot enkele maanden bruikbaar. Hierna zal de werkzame stof aan kracht beginnen verliezen.

1P-LSD wordt verkocht in verschillende hoeveelheden. Wil je graag 1P-LSD bestellen in grotere hoeveelheden? Neem dan via WhatsApp contact op met 06 – 33 90 65 56. LEKKERGAAN.nl biedt scherpe tarieven voor grotere hoeveelheden. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn Punten
Deze site maakt gebruik van cookies om jou een betere ervaring te bieden. Door verder te gaan, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.