2F-Ketamine (2-FDCK): werking, effecten en dosering

2-FDCK

2F-Ketamine, 2-FDCK of 2-Fluorodeschloroketamine is een dissociatief anestheticum dat verwant is aan ketamine en is een dissociatieve stof uit de klasse van arylcycohexylamine. 2-FDCK is nauw verwant aan ketamine en de effecten zijn daarom ook vergelijkbaar.

2-FDCK werking

Om goed te weten wat de subjectieve effecten van 2-FDCK zijn, is het belangrijk om te weten hoe de chemische structuur in elkaar zit. De volledige chemische naam van 2-FDCK is 2-(2-Fluorfenyl)-2-methylamino-cyclohexanon. Zoals alle stoffen in de klasse (arylcycohexylamines), heeft 2-FDCK een cyclohexaanring gebonden aan een aromatische ring samen met een aminogroep. De stof bevat ook een fenylring gebonden aan de cyclohexaanring.

Er is echter één groot onderscheid tussen 2F-Ketamine en ketamine, dat is dat 2-FDCK een fluoratoom bevat dat aan de fenylgroep is gehecht, terwijl ketamine een chlooratoom bevat. Net zoals de meeste stoffen in de arylcycohexylamineklasse, is het te verwachten dat 2-FDCK voornamelijk werkt door de NMDA-receptoren tegen te werken. Door onze NMDA-receptoren tegen te werken, veroorzaakt het waarschijnlijk gevoelens van anesthesie en dissociatie, evenals hallucinogene bijwerkingen.

2-FDCK werking

2-FDCK ervaring

2-FDCK bestellen? Omdat de chemische structuur van 2-FDCK te vergelijken is met die van ketamine, zijn ook de effecten van 2F-Ketamine gelijkaardig aan die van ketamine. De meest prominente effecten van 2-FDCK zijn dissociatie, psychologische onderdrukking, ontremming en hallucinaties. Veel gebruikers hebben de effecten van 2-FDCK beschreven als een algehele onderdrukking van emoties, zelfgevoel en cognitief vermogen.

Bij hogere doses maken online trip reports melding van een gevoel dat het bewustzijn zich losmaakt van het lichaam. Er zijn meldingen dat 2-FDCK een “k-hole” kan veroorzaken bij gebruik van zeer grote doses. Een k-hole is wanneer hoge doses van de stof gaat leiden tot intense gevoelens van dissociatie. Dit kan gevoelens veroorzaken van losgekoppeld zijn van of niet in staat zijn om het eigen lichaam te beheersen, soms ook het vermogen om te spreken en te bewegen te verliezen.

2-FDCK dosering

Net als ketamine is 2-FDCK moeilijk te doseren. Volgens online-rapporten, is een 2-FDCK dosering te vergelijken met die van het bekendere broertje ketamine, maar is 2-FDCK toch 15 tot 25 procent sterker dan de ketamine. Het is sowieso aan te raden om met een lage dosis te beginnen, dat betekent minder dan 25 mg. De eerste effecten zijn merkbaar na enkele minuten tot een kwartier. De effecten duren 1 tot 4, maar ook daarna kunnen ze zichtbaar zijn in een hersenscan.

Hallucinaties en het “zien van muziek” zijn zeker en vast niet ongewoon. 2-FDCK gebruikers melden bij het gebruik van 2-FDCK een toename van de opname van externe stimuli, of het nu muziek, tv of iets anders is. Bij hogere doses kan dit er zelfs toe leiden dat men denkt dat je een deel uitmaakt van de film of muziek en geen onderscheid meer kunnen maken tussen bijvoorbeeld het televisiescherm en de echte wereld.

2F-Ketamine of ketamine?

De chemische structuur van 2-FDCK verschilt alleen van ketamine doordat er een fluoratoom aan de fenylgroep is gehecht. Ketamine heeft op die plaats in plaats daarvan een chlooratoom. 2F-Ketamine of 2FDCK wordt gezien als een legaal alternatief voor ketamine, maar aangezien het eigenlijk alleen als research chemical gebruikt kan worden is dit niet helemaal correct.

2F-Ketamine is sinds de introductie op de markt in 2017 en sindsdien een ontzettend populair dissociatief middel geworden. Volgens 2-FDCK trip reports heeft 2-FDCK een langere werking dan ketamine en dat is een grote reden voor de populariteit ervan. Dit kan echter ook een nadeel zijn als je liever wilt dat je zich op een zeker moment opnieuw “normaal” wilt gaan voelen.

2-FDCK kristallen kopen

De beste kwaliteit 2FDCK kopen doe je bij lekkergaan.nl. Voor 17:30 besteld is morgen al in huis! Wij doen er alles aan om onze producten zo snel mogelijk bij jou te krijgen. Zo kan je zo snel mogelijk beginnen aan jouw onderzoek. Daarnaast kan je gemakkelijk en veilig betalen met iDEAL, zoals je gewend bent. Wij verkopen alleen de allerhoogste kwaliteit 2FDCK, laboratorium getest.

De beste 2FDCK kopen van Nederland doe je bij Lekkergaan.nl. Lekkergaan.nl is één van de meest grote en betrouwbare 2FDCK leveranciers van Nederland. 2FDCK bestellen doe je bij Lekkergaan.nl. De bestelling wordt anoniem en discreet verzonden met onze vaste koeriersdienst.

Wil je graag 3CMC poeder bestellen in grotere hoeveelheden? Neem dan via WhatsApp contact op met 06 – 33 90 65 56. LEKKERGAAN.nl biedt nog scherpere tarieven voor grotere hoeveelheden research chemicals. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met onze experts op. Klik hier om direct met ons in contact te komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn Punten
Deze site maakt gebruik van cookies om jou een betere ervaring te bieden. Door verder te gaan, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.