3-CMC ervaringen: wat verwachten?

3CMC ervaringen

3-CMC is een synthetisch cathinon-stimulans, met andere woorden een designer drug met een stimulerende werking. 3-CMC kopen kan sinds 2013 in vooral Europese landen. De designer drug staat erom bekend dat het de afgifte van dopamine en serotonine bevordert en heeft kristal of poeder als structuur. Wat zijn de 3-CMC ervaringen en effecten?

3-CMC effecten

Wat zijn de 3-CMC effecten? De effecten van 3-CMC zijn stimulerend aangezien het uit dezelfde groep stoffen komt als 3-MMC, 4-MMC en 4-CMC, dat zijn synthetische cathinonen. Dit is hoe personen die 3-CMC geprobeerd hebben hun ervaring online delen. Volgens de trip reports geeft CMC extra energie, maar minder dan andere stimulerende drugs.

Gebruikers geven aan zich alert, euforisch en energiek te voelen en ze hebben de behoefte om meer contact te maken en te praten. Het nemen van 3-CMC geeft namelijk een opgewekt gevoel, meer zelfvertrouwen, meer empathie, veel energie met een alerte en scherpe geest, en last but not least meer zin in seks en een verhoogd libido in het algemeen.

De “body high” van 3-CMC kan worden gekarakteriseerd als een matig tot extreem euforisch tintelend gevoel dat het hele lichaam omvat. Bij een hogere dosis kan het een overweldigend plezierig gevoel geven. De sensatie kan worden beschreven als een consistente aanwezigheid die gestaag stijgt vanaf dat het begint te werken en zijn limiet bereikt zodra de piek is bereikt. Daarnaast voel je zich ook lichamelijk euforisch dat wordt beschreven als diepe gevoelens van sociale en fysieke ontremming.

3-CMC ervaringen

Wanneer de effecten van 3-CMC net beginnen te werken, kun je wat lichte misselijkheid voelen. Hier hoef je zich dus niet meteen ongerust over te maken. Misselijkheid is het meest aanwezig tijdens de opkomende fase en bij het nemen van hogere doses. Deze misselijkheid heeft een grote kans om op te treden bij degenen van wie wordt gedacht dat ze er vatbaar voor zijn.

In de dagen na gebruik, zoals wel vaker voorkomt bij een stimulans, voelt men zich soms neerslachtig of licht depressief. Dit effect wordt de dinsdagdip genoemd. Eén of twee dagen na het gebruik, voelen mensen zich zo vaak iets minder goed. Eens de serotoninevoorraad opnieuw is opgebouwd, verdwijnt dit effect opnieuw. Omdat de kater of de dip voor veel gebruikers op de dinsdag komt, wordt dit de dinsdagdip genoemd.

Waar 3CMC kopen?

3-CMC kopen of 3-CMC bestellen doe je bij LEKKERGAAN.nl, de meest betrouwbare en grootste 3CMC leverancier van Nederland. Wij verkopen 3CMC in de volgende variaties:

Voor 17:30 besteld is morgen al in huis! Wij doen er alles aan om onze producten zo snel mogelijk bij jou te krijgen. Zo kan je zo snel mogelijk beginnen aan jouw onderzoek. Daarnaast kan je gemakkelijk en veilig betalen met iDeal, zoals je gewend bent.

Mijn Punten
Deze site maakt gebruik van cookies om jou een betere ervaring te bieden. Door verder te gaan, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.