3CMC kopen? – 3CMC vergeleken met MDMA en Methylone

3CMC MDMA kopen

3CMC, MDMA en Methylone zijn drie stoffen die de laatste jaren steeds populairder zijn geworden. In deze blogpost kijken we naar de belangrijkste verschillen en overeenkomsten tussen deze drie stoffen en onderzoeken we de chemische structuur en effecten van elk. We zullen ook 3CMC vergelijken met MDMA en Methylone en de mogelijke toepassingen en risico’s van elk van deze behandelen. Wil je 3CMC bestellen maar eerst meer te weten komen over deze verschillen, lees dan verder.

Chemische structuur van 3CMC

3CMC is een gesubstitueerde cathinon die nauw verwant is aan de andere gesubstitueerde cathinonen zoals methylone, mephedrone en MDPV. Het is een synthetisch stimulerend middel met een chemische structuur die lijkt op die van amfetamine. Het wordt meestal in poedervorm gevonden en wordt vaak verkocht als een “onderzoeksstof”.

3CMC effecten

De farmacologische effecten van 3CMC zijn grotendeels onbekend en de meeste informatie komt van online-rapporten. Er wordt daarom wel aangenomen dat het stimulerende en empathogene effecten produceert die vergelijkbaar zijn met die van MDMA en Methylone. Aangenomen wordt dat het werkt als een serotonine-norepinefrine-dopamine-afgevende stof, evenals een heropnameremmer. Dit betekent dat het de niveaus van deze neurotransmitters in de hersenen verhoogt, wat resulteert in gevoelens van plezier, euforie en meer energie.

MDMA werking

Chemische structuur van MDMA

MDMA, of 3,4-methyleendioxymethamfetamine, is afgeleid van de structuur van methamfetamine (uitgekookte speed). De meest voorkomende vorm van MDMA is XTC. Het is een psychoactieve drug met zowel stimulerende als hallucinogene eigenschappen. MDMA wordt meestal in pilvorm verkocht, hoewel het ook in poeder- of kristalvorm voorkomt.

Chemisch gezien is MDMA een analoog van de samengestelde mescaline, en zijn structuur bestaat uit een aromatische ring, een methyleendioxygroep en een aminogroep. De aromatische ring is gemaakt van twee benzeenringen die aan elkaar zijn gefuseerd en de methyleendioxygroep is samengesteld uit twee koolstofatomen gekoppeld aan twee zuurstofatomen. Ten slotte bestaat de aminogroep uit een amine verbonden met een waterstofatoom.

MDMA effecten

MDMA produceert zijn effecten door in te werken op de neurotransmitters serotonine, dopamine en noradrenaline in de hersenen. Het verhoogt het niveau van serotonine, dat verband houdt met de stemming. Het verhoogt ook de niveaus van dopamine, wat wordt geassocieerd met gevoelens van plezier. Ten slotte verhoogt het de niveaus van noradrenaline, wat leidt tot een toename van de hartslag en bloeddruk.

Chemische structuur van Methylone

Methylone, ook bekend als 3,4-methyleendioxy-N-methylcathinone, is een synthetische stimulerende drug van de cathinon-klasse. Het is voornamelijk afgeleid van qat, een plant afkomstig uit Oost-Afrika en het Arabische schiereiland. Structureel is methylone vergelijkbaar met MDMA, of XTC. Het is belangrijk de chemische structuur van 3CMC te begrijpen bij het 3CMC bestellen.

Methylone heeft een vergelijkbare chemische structuur als MDMA, met een extra methylgroep op de aminogroep. Deze methylgroep maakt methylone daarom wel iets minder krachtig dan MDMA, maar het wordt nog steeds beschouwd als een krachtig stimulerend middel.

Methylone bindt zich aan serotonine- en dopamine-heropnametransporters, waardoor de niveaus van deze neurotransmitters in de hersenen toenemen. Dit leidt tot een scala aan effecten, zoals meer energie, een beter humeur en meer gezelligheid. Methylone heeft ook een reeks fysieke effecten, waaronder een verhoogde hartslag en bloeddruk, verhoogde zweetproductie en spierspanning.

Yellow pills background

Gelijkenissen 3CMC, MDMA en Methylone

Alle drie deze stoffen zijn synthetische, psychoactieve stoffen die vallen onder de grotere paraplu van stimulerende middelen. Deze drie stoffen zijn allemaal derivaten van 3,4-methyleendioxymethamfetamine (MDMA) en staan bekend als cathinonderivaten. Dit betekent dat ze vergelijkbare chemische structuren, effecten en farmacologische effecten delen. Al deze stoffen kunnen gevoelens van euforie, verhoogde energie, verhoogde gezelligheid en geïntensiveerde zintuiglijke ervaringen veroorzaken.

Alle drie deze stoffen hebben potentiële medische toepassingen. MDMA is onderzocht als een mogelijke behandeling voor PTSS en is ook gebruikt als hulpmiddel bij psychotherapie. Methylone is onderzocht als een mogelijke behandeling voor depressie en is ook gebruikt in dierstudies om angst te behandelen. 3CMC is niet zo uitgebreid bestudeerd, maar er zijn aanwijzingen dat het nuttig kan zijn bij de behandeling van depressie en angst.

Verschillen 3CMC, MDMA en Methylone

Wat zijn dan de verschillen tussen 3CMC, MDMA en Methylone? Er zijn nog steeds verschillende belangrijke verschillen tussen 3CMC, MDMA en Methylone. 3CMC is een structureel analoog van MDMA en wordt ook wel “synthetische extase” genoemd. Dit betekent dat het een kunstmatige versie van MDMA is en iets anders van structuur is.

3CMC wordt ook beschouwd als krachtiger dan MDMA en kan krachtigere en langduriger effecten produceren. Aan de andere kant heeft Methylone een andere chemische structuur en produceert het andere effecten dan MDMA en 3CMC. Methylone produceert minder intense effecten dan MDMA en 3CMC en wordt doorgaans als minder krachtig beschouwd.

3CMC kopen online

Bestel vandaag nog de allerhoogste kwaliteit 3CMC bij lekkergaan.nl. Voor 18:00 besteld is morgen al in huis! Je kunt bij ons gemakkelijk en veilig betalen met iDEAL, zoals je gewend bent. 3CMC kopen doe je bij lekkergaan.nl, de snelste, beste en goedkoopste research chemical leverancier van Nederland! Wij verkopen 3CMC Poeder, 3CMC Kristallen en 3CMC capsules.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om jou een betere ervaring te bieden. Door verder te gaan, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.