3-CMC en eutylone worden waarschijnlijk verboden

verbod research chemicals

Het is met spijt dat we je moeten informeren dat twee van onze producten, 3-CMC en eutylone (ED-DB), waarschijnlijk binnenkort verboden zullen worden. De Nederlandse overheid heeft besloten om een aantal nieuwe psychoactieve stoffen onder controlemaatregelen te plaatsen vanwege ernstige gezondheids- en sociale risico’s. Dit besluit is genomen in internationaal verband en heeft tot gevolg dat deze stoffen op lijst I van de Opiumwet zullen worden geplaatst.

Volgens het officiële document van de overheid: “Vanwege ernstige gezondheidsrisico’s en ernstige sociale risico’s wordt een aantal nieuwe psychoactieve stoffen onderworpen aan controlemaatregelen. Dit is in internationaal verband besloten. Via dit besluit worden deze nieuwe psychoactieve stoffen op lijst I behorende bij de Opiumwet geplaatst.”

Het is belangrijk om te begrijpen dat het verboden zal zijn om deze stoffen binnen of buiten Nederland te brengen, te maken, te bereiden, te bewerken, te verwerken, te verkopen, af te leveren, te verstrekken, te vervoeren, aanwezig te hebben of te vervaardigen. Dit geldt zowel voor particulieren als voor handelaren. Het overtreden van deze wet kan ernstige juridische consequenties met zich meebrengen. Deze producten zullen dus ook niet meer kunnen verkocht worden als research chemical voor onderzoek, wat tot op heden wel nog steeds mag.

3CMC effect

We willen onze klanten erop wijzen dat als ze geïnteresseerd zijn in het kopen van 3-CMC of eutylone, ze snel moeten handelen. Zodra deze stoffen illegaal worden, zullen we niet langer in staat zijn om ze aan te bieden in onze webshop. We raden je ook aan om contact op te nemen met jouw lokale autoriteiten voor meer informatie over de specifieke wetgeving en de mogelijke gevolgen van het bezit of gebruik van deze stoffen.

We begrijpen dat dit teleurstellend nieuws kan zijn voor sommige van onze klanten. We willen benadrukken dat we ons houden aan de wetten en voorschriften die zijn vastgesteld door de overheid. Onze prioriteit is altijd geweest om ervoor te zorgen dat onze klanten veilig en verantwoordelijk gebruik kunnen maken van onze producten.

We willen je bedanken voor uw voortdurende steun en vertrouwen in ons. We zullen ons blijven inzetten om hoogwaardige producten aan te bieden die voldoen aan alle relevante regelgeving. Mocht u vragen hebben over dit onderwerp, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons klantenserviceteam staat klaar om je te helpen.

Wil je graag nog een aankoop maken nu deze middelen nog beschikbaar zijn in onze webshop? Bestel nu het nog kan! Krijg 20% korting met de code: 3CMC20

Bron: Nota van toelichting bij besluit tot plaatsing van 3-CMC en eutylone op lijst I van de Opiumwet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn Punten
Deze site maakt gebruik van cookies om jou een betere ervaring te bieden. Door verder te gaan, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.