3CMC werking – dit is alles wat je moet weten

3CMC kopen? Dit is wat je moet weten over de 3CMC werking. 3-CMC – ook bekend als 3-chloormethcathinon – is een synthetisch stimulerend middel uit de cathinonklasse. Het is een lid van de familie van gesubstitueerde cathinonen, waaronder stoffen als mephedrone en methylone vallen. 3-CMC heeft stimulerende en euforische effecten en is qua structuur vergelijkbaar met andere cathinonen zoals 4-MMC (mephedrone).

3CMC structuur

De chemie van 3-CMC is gebaseerd op de structuur van cathinon, een van nature voorkomende amfetamine-achtige stof die wordt aangetroffen in de khatplant (Catha edulis), afkomstig uit Oost-Afrika en het Arabische schiereiland. Cathinon is een bèta-keton-analoog van amfetamine en heeft een vergelijkbare structuur als andere stimulerende middelen van het amfetamine-type, zoals MDMA (ecstasy) en methamfetamine.

De chemische structuur van 3-CMC is vergelijkbaar met die van cathinon, met de toevoeging van een chlooratoom op de 3-positie van het molecuul. Deze vervanging verandert de farmacologische eigenschappen van de verbinding, waardoor deze krachtiger en duurzamer wordt dan cathinon. De synthese van 3-CMC omvat de reactie van 2-broom-4′-methylpropiofenon met zoutzuur en een reductiemiddel, zoals waterstofgas of natriumboorhydride. Deze reactie produceert 3-chloormethcathinon-hydrochloride, dat vervolgens meestal wordt opgelost in een oplosmiddel en gekristalliseerd om een wit of gebroken wit poeder te vormen.

3CMC effecten

3-CMC werkt als een stimulerend middel voor het centrale zenuwstelsel (CZS), waardoor de alertheid, focus en energieniveaus toenemen. Het heeft ook euforische en empathogene effecten, vergelijkbaar met die van andere cathinonen en amfetaminen. Aangenomen wordt dat deze effecten worden gemedieerd door de afgifte van dopamine en noradrenaline in de hersenen, wat leidt tot een toename van de hartslag, bloeddruk en lichaamstemperatuur. Er zijn beperkte gegevens over de langetermijneffecten van 3CMC, aangezien het een relatief nieuwe en weinig bestudeerde verbinding is.

3CMC bestellen

3CMC dosering

De juiste dosering van 3CMC is op dit moment niet goed ingeburgerd, aangezien het een relatief nieuwe en weinig bestudeerde verbinding is. Er is beperkte informatie beschikbaar over de juiste dosering van 3CMC en het is niet bedoeld voor menselijke consumptie. Het wordt daarom vaak verkocht als een “research chemical” of “legale high” en wordt door geen enkele overheidsinstantie in Nederland gereguleerd.

De effecten van 3CMC zijn natuurlijk heel dosisafhankelijk, wat betekent dat de sterkte en duur van de effecten afhangen van de hoeveelheid van het middel dat wordt ingenomen. Bij lage doses kan 3CMC stimulerende effecten veroorzaken, zoals verhoogde alertheid, focus en energieniveaus. Bij hogere doses kan het euforie en empathogene effecten veroorzaken die vergelijkbaar zijn met die van andere cathinonen en amfetaminen. Het is daarnaast ook belangrijk op te merken dat de effecten van 3CMC aanzienlijk kunnen verschillen van persoon tot persoon, en het is niet veilig om aan te nemen dat een bepaalde dosis bij iedereen dezelfde effecten zal veroorzaken.

3CMC bestellen

De beste kwaliteit 3CMC kopen doe je bij lekkergaan.nl. Wij doen er alles aan om onze producten zo snel mogelijk bij jou te krijgen. Zo kan je zo snel mogelijk beginnen aan jouw onderzoek. Daarnaast kan je gemakkelijk en veilig betalen met iDEAL, zoals je gewend bent. Wij verkopen alleen de allerhoogste kwaliteit 3CMC, laboratorium getest. Wij verkopen 3CMC poeder, 3CMC kristallen, 3CMC capsules maar ook Cathinonen Combi Pack om verschillende cathinonen uit te proberen.

Voor 17:30 besteld = morgen in huis!

Voor 17:30 besteld = morgen in huis! Jouw bestelling wordt anoniem en discreet verzonden met onze vaste partner, PostNL. Daarnaast kan je gemakkelijk en snel betalen met iDEAL of Bancontact. Bestel via de site of neem contact met ons op via 06-339 06 556. Ook voor vragen en/of opmerkingen kan je altijd met een van onze experts bellen, appen of mailen. Voor bestellingen in grotere hoeveelheden kan je een mail sturen naar [email protected] We zien graag je bestelling tegemoet!

We leveren ook grote hoeveelheden

Wil je graag 3CMC bestellen in grotere hoeveelheden? Neem dan via WhatsApp contact op met 06 – 33 90 65 56. LEKKERGAAN.nl biedt nog scherpere tarieven voor grotere hoeveelheden research chemicals. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met onze experts op. Klik hier om direct met ons in contact te komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn Punten
Deze site maakt gebruik van cookies om jou een betere ervaring te bieden. Door verder te gaan, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.