Alle informatie over de verschillende 4-FA varianten

4-FA-varianten

4-FA – ook bekend als 4-fluoramfetamine – is een synthetisch stimulerend middel dat behoort tot de amfetaminefamilie. Het heeft een vergelijkbare chemische structuur als andere op amfetamine gebaseerde middelen, zoals amfetamine zelf en methamfetamine, maar met een fluoratoom toegevoegd aan de 4-positie van de aromatische ring. Deze kleine aanpassing zorgt ervoor dat 4-FA unieke farmacologische eigenschappen heeft, waardoor het in sommige delen van de wereld heel populair geworden is.

Er zijn verschillende 4-FA-varianten ontwikkeld en beschikbaar op de markt, waaronder 4FMA, 4FMPH, die beide op de website van Lekkergaan.nl kunnen gekocht worden. Deze varianten van 4-FA worden vooral verkocht als research chemicals, wat betekent dat ze eigenlijk niet bedoeld zijn voor menselijke consumptie en niet gereguleerd worden door enige instantie. Als gevolg hiervan kunnen de zuiverheid en dosering van deze middelen bij sommige verkopers aanzienlijk variëren van batch tot batch, bij Lekkergaan kun je alleen de beste kwaliteit kopen waar alles ook duidelijk afgemeten is.

4FMA werking

4FMA werking

4FMA – ook bekend als 4-fluor-N-methylamfetamine – is een derivaat van 4-FA waaraan een methylgroep is toegevoegd aan het stikstofatoom van de aminegroep. Aangenomen wordt dat deze wijziging de potentie van deze variant verhoogt, waardoor het als krachtiger wordt gezien dan 4-FA zelf. Van 4FMA is aangetoond dat het een hoge affiniteit heeft voor de dopaminetransporter, een eiwit dat een sleutelrol speelt bij de regulatie van dopaminegehalten in de hersenen. Door de activiteit van de dopaminetransporter te remmen, kan 4FMA de afgifte van dopamine verhogen, een neurotransmitter die betrokken is bij beloning, motivatie en plezier. De effecten van 4-FA lijken daarom op die van speed en xtc.

4FMPH werking

4FMPH – ook bekend als 4-fluor-N-methylfenethylamine – is een tweede 4-FA-variant waaraan een methylgroep is toegevoegd aan het stikstofatoom, vergelijkbaar met 4FMA. Het heeft echter ook een fenethylgroep die aan de aromatische ring is bevestigd, waarvan wordt aangenomen dat het andere farmacologische eigenschappen heeft dan 4FMA. 4FMPH heeft een hoge affiniteit voor de serotoninetransporter, een eiwit dat de serotoninespiegel in de hersenen reguleert. Door de activiteit van de serotoninetransporter te remmen, kan 4FMPH de afgifte van serotonine verhogen, een neurotransmitter die betrokken is bij stemming, slaap en cognitie.

Effecten van 4-FA varianten

De effecten van de 4-FA-varianten, waaronder 4FMA en 4FMPH, zijn grotendeels afhankelijk van de dosering en de gevoeligheid van het individu voor het middel. Bij lage tot gemiddelde doses kunnen deze middelen stimulerende effecten hebben, waaronder verhoogde alertheid, energie en concentratie. Ze kunnen ook euforie, meer gezelligheid en een beter humeur veroorzaken. Bij hoge doses kunnen deze varianten echter negatieve effecten veroorzaken, zoals angst, paranoia, hallucinaties en psychose. Ze kunnen ook lichamelijke symptomen veroorzaken, zoals een verhoogde hartslag en bloeddruk, tremoren en zweten.

Effecten van 4-FA varianten

4FMA en 4FMPH vergeleken

4FMA en 4FMPH zijn twee nauw verwante synthetische verbindingen die behoren tot de familie van gefluoreerde amfetaminen. Deze stoffen worden vaak designer drugs of research chemicals genoemd, omdat ze speciaal zijn ontworpen om psychoactieve effecten te produceren die vergelijkbaar zijn met die van amfetaminen. 4FMA is structureel vergelijkbaar met andere amfetaminederivaten, zoals 3-FA en 4-MA. Het wordt vaak gebruikt vanwege de stimulerende en euforische effecten en wordt vaak gebruikt als recreatieve drug. De effecten van 4FMA zijn, zoals hierboven al aangehaald, vergelijkbaar met die van andere amfetaminen.

Een van de belangrijkste verschillen tussen 4FMA en 4FMPH is de aanwezigheid van een fluoratoom op positie 4 op de aromatische ring. De toevoeging van het fluoratoom kan de chemische eigenschappen van het molecuul aanzienlijk veranderen, waardoor het stabieler wordt en beter bestand is tegen metabolisme. Dit kan leiden tot een langere werkingsduur en een krachtiger effect in vergelijking met andere amfetaminederivaten.

Conclusie

Over het algemeen zijn 4FMA en 4FMPH nauw verwante verbindingen die vaak worden gebruikt vanwege hun stimulerende en euforische effecten. Hoewel ze vergelijkbare effecten kunnen hebben, verschillen ze toch in hun chemische structuur.

4FMA en 4FMPH kopen

4FMA of 4FMPH kopen? Bestel vandaag nog de allerhoogste kwaliteit 4FMA of 4FMPH bij Lekkergaan.nl. 4FMA en 4FMPH zijn Research Chemical en is niet voor menselijke consumptie geschikt. Je kan bij ons gemakkelijk en veilig betalen met iDEAL, zoals je al gewend bent. 4FMA en 4FMPH kopen doe je bij Lekkergaan.nl, de snelste, beste en goedkoopste Research Chemicals specialist van Nederland! Daarnaast bieden wij ook nog andere Research Chemicals aan.

4FMA en 4FMPH worden verkocht in verschillende hoeveelheden. Wil je graag onze producten bestellen in grotere hoeveelheden? Neem dan via WhatsApp contact op met 06 – 33 90 65 56. LEKKERGAAN.nl biedt scherpe tarieven voor grotere hoeveelheden. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn Punten
Deze site maakt gebruik van cookies om jou een betere ervaring te bieden. Door verder te gaan, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.