Alles wat je moet weten over 4B-MAR (ICE)

4B-MAR kopen in Nederland

Welkom bij Lekkergaan.nl, jouw online smart shop voor de nieuwste research chemicals. Vandaag willen we je kennis laten maken met een stof genaamd 4B-MAR, ook bekend als “ICE.” Dit stimulerende middel behoort tot de 2-amino-5-aryloxazoline-klasse en staat bekend om zijn vergelijkbare effecten met methamfetamine, maar met een langere werkingsduur. In deze blogpost zullen we alle belangrijke aspecten van 4B-MAR bespreken, inclusief de effecten, dosering, risico’s en meer. Laten we beginnen!

4B-MAR kopen doe je bij Lekkergaan.nl.

Wat is 4B-MAR?

4B-MAR, of 4-Methylaminorex, is een synthetische stof die voor het eerst werd gesynthetiseerd in 1960 door McNeil Laboratories. Het staat ook bekend onder de straatnaam “U4Euh” of “Euphoria.” Het is belangrijk op te merken dat deze stof in veel landen verboden is vanwege zijn stimulerende eigenschappen. Het is cruciaal om op de hoogte te zijn van de wettelijke status in jouw regio voordat je overweegt om het te gebruiken.

Effecten van 4B-MAR

4B-MAR staat bekend om zijn stimulerende effecten, die vergelijkbaar zijn met die van methamfetamine. Gebruikers melden een gevoel van euforie, verhoogde alertheid en verbeterde cognitie. Sommige mensen hebben zelfs gemeld dat het vergelijkbare effecten heeft met noötropica, hoewel er geen wetenschappelijk bewijs is om deze bewering te ondersteunen. Het is essentieel om te begrijpen dat 4B-MAR niet dezelfde veiligheidsprofielen heeft als veelgebruikte klinische psychostimulantia zoals methylfenidaat en dextroamfetamine.

4B-MAR Poeder (ICE) kopen

Duur van de effecten

4B-MAR staat bekend om de aanzienlijke tijdsduur van de opgewekte effecten. De effecten van deze stof kunnen tot wel 16 uur aanhouden. Er zijn zelfs geïsoleerde meldingen van uitzonderlijk langdurige effecten die tot 36 uur aanhielden. Het is belangrijk op te merken dat de tijdsduur van de effecten aanzienlijk kan variëren tussen individuen en afhankelijk is van verschillende factoren, zoals dosering, lichaamsgewicht en individuele tolerantie.

Risico’s en waarschuwingen

Hoewel 4B-MAR aantrekkelijke stimulerende effecten kan bieden, zijn er ook aanzienlijke risico’s verbonden aan het gebruik ervan. Het is belangrijk om te weten dat 4B-MAR vergelijkbare misbruikspotentieel heeft als cocaïne en amfetamine, en het kan leiden tot verslaving en ernstige gezondheidsproblemen.

Wettelijke status

4B-MAR is in veel landen verboden vanwege zijn potentieel voor misbruik en gevaar voor de volksgezondheid. Het is van cruciaal belang om op de hoogte te zijn van de wettelijke status in jouw land voordat je overweegt om 4B-MAR te gebruiken. In sommige landen wordt het beschouwd als een Schedule I-stof, wat betekent dat het illegaal is om te bezitten, te verkopen of te gebruiken. Bij Lekkergaan.nl kun je 4B-MAR kopen als research chemical.

Onderzoek en veiligheid

Er zijn enkele onderzoeken gedaan naar de neurotoxiciteit van 4B-MAR, en de resultaten zijn gemengd. Sommige studies suggereren een mogelijke afname van de activiteit van tryptofaanhydroxylase (TPH), een marker voor serotonine-neurotoxiciteit, maar andere studies hebben geen langdurige effecten op serotonine- en dopaminegehaltes aangetoond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om jou een betere ervaring te bieden. Door verder te gaan, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.