A-PIHP kopen: wat is A-PIHP en hoe werkt het?

A-PIHP kopen

α-PiHP wordt algemeen gezien als een kortstondig euforisch stimulerend middel dat vaak vergeleken wordt met middelen zoals methamfetamine en cocaïne. De opkomst van α-PiHP werd voor het eerst gemeld in 2016. α-PiHP wordt bij Lekkergaan.nl verkocht als een research chemical in de vorm van kristalbrokken.

A-PIHP werking

α-PiHP of α-pyrrolidinoisohexanofenon is een positioneel isomeer van pyrovaleron en 1-fenyl-2-(pyrrolidin-1-yl)hexaan-1-on (α-PHP). Er is nog niet veel onderzoek gedaan naar dit middel, maar beperkte studies suggereren dat α-PiHP de opname van dopamine en noradrenaline kan remmen, met een aanzienlijk hogere potentie dan cocaïne, methamfetamine en methcathinon. Eenvoudig gezegd is a- α-PiHP een stimulerende stof van de cathinon-klasse. Het is structureel verwant aan MDPV en A-PHP en is een van de meest recente opvolgers van de stof en cathinon-analoog A-PVP. Hieronder meer over het verschil tussen α-PiHP en α-PHP.

A-PIHP ervaringen

De effecten van α-PiHP – zoals beschreven in online rapporten – zijn euforie, gedachteversnelling, ontremmend gedrag en een verhoogd ego. Daarnaast geven gebruikers aan sociaal te willen zijn met hun omgeving, overmatig te gaan praten, ene hoger libido hebben en het hebben van visuele en auditieve hallucinaties. Volgens drugsforum.nl kan men a-PiHP roken of snuiven. α -PiHP roken geeft de meest krachtige maar ook  snelle werking. De meeste gebruikers kiezen er daarom voor a-PiHP te snuiven in de vorm van vermalen kristallen. De effecten houden bij snuiven een stuk langer aan, namelijk zo’n 1,5 tot 2 uur.

A-PIHP vs A-PHP

Alpha PIHP is hetzelfde als 4-methyl-1-fenyl-2-(pyrrolidine-1-yl)pentaan-1-on en Alpha PHP hetzelfde als 1-fenyl-2-(1-pyrrolidinyl)-1-hexanon. Het grootste verschil tussen α-PiHP en α-PHP is dat α-PiHP meer verdovend werkt. Het gebruiken van α-PiHP heeft vergelijkbare effecten als α-PHP, een groot verschil is echter dat A-PIHP minder krachtig is dan α-PHP. En dat wordt door de meeste gebruikers als iets positiefs onthaald. α-PiHP is namelijk minder “intens” zowel met betrekking tot de gewenste effecten als in de ongewenste effecten. Omdat α-PiHP minder sterkt is dan α-PHP wordt vaak een grotere dosis genomen, hier moet echter mee opgelet worden. Zorg er ook altijd voor dat je gehydrateerd blijft om uitdroging tegen te gaan.

A-PIHP review

α-PHiP is een stimulerend middel van de cathinonklasse. Het is een positioneel isomeer van pyrovaleron, waarbij de methylgroep is verschoven van de 4-positie van de aromatische ring naar de 4-positie van de acylketen. α -PiHP is een zogenaamde Nieuwe Psychoactieve Stof (NPS). Dat wil dus ook zeggen dat er weinig bekend is over de werking en risico’s en daarom wordt deze stof ook alleen als Research Chemical verkocht. Wat wel geweten is, is dat het overeenkomsten heeft met alfa-PvP of α -PvP. Afgezien van een aanzienlijk kortere duur, wordt aangenomen dat het op dezelfde manier werkt als pentedron en α-PVP, die beide werken als krachtige norepinefrine-dopamineheropnameremmers (NDRI) zonder neurotransmitters af te geven.

A-PIHP kopen

De beste kwaliteit a-PiHP kopen doe je bij lekkergaan.nl. Wij verkopen alleen de allerhoogste kwaliteit a-PiHP, laboratorium getest. Wij verkopen a-PiHP Kristalbrokken maar ook Cathinonen Combi Pack om verschillende cathinonen uit te proberen.

Voor 17:30 besteld = morgen in huis!

Voor 17:30 besteld = morgen in huis! Wij doen er alles aan om onze producten zo snel mogelijk bij jou te krijgen. Zo kan je zo snel mogelijk beginnen aan jouw onderzoek. Jouw bestelling wordt anoniem en discreet verzonden met onze vaste partner, PostNL. Daarnaast kan je gemakkelijk en snel betalen met iDeal of Bancontact.

Bestel via de site of neem contact met ons op via 06-339 06 556. Ook voor vragen en/of opmerkingen kan je ons altijd bellen, appen of mailen. Voor bestellingen in grotere hoeveelheden kan je een mail sturen naar info@lekkergaan.nl. We zien graag je bestelling tegemoet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn Punten
Deze site maakt gebruik van cookies om jou een betere ervaring te bieden. Door verder te gaan, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.