AL-LAD kopen: dit moet je weten

AL-LAD kopen

AL-LAD is een nieuw psychedelisch middel van de lysergamideklasse dat in 1984 voor het eerst werd onderzocht door Andrew J. Hoffman en David Nichols als onderdeel van een reeks LSD-analogen. Het is chemisch vergelijkbaar met LSD en heeft een vergelijkbaar werkingsmechanisme. Het bindt zich voornamelijk aan serotonine-receptoren in de hersenen. In dit artikel wordt de chemie van het middel besproken, evenals hoe het inwerkt op de hersenen, de subjectieve effecten en de ervaringen die online worden gedeeld.

AL-LAD werking

AL-LAD is een semisynthetische alkaloïde van de lysergamidefamilie. Het is een structureel analogon van lyserginezuur, met een N,N-diethylamide-functionele groep gebonden aan RN van de chemische structuur. De chemische structuur van AL-LAD bevat een bicyclische hexahydroindool die is gefuseerd met een bicyclische chinolinegroep (nor-lyserginezuur).

In tegenstelling tot LSD bevat AL-LAD geen methylgroep die is vervangen door R6 van zijn nor-lyserginezuurskelet, wat wordt weergegeven door het nor-voorvoegsel. In plaats daarvan is AL-LAD bij R6 gesubstitueerd door een allylgroep die bestaat uit een methyleenbrug gebonden aan een vinylsubstituent. Op koolstof 8 van de chinoline is een N,N-diethylcarboxamide gebonden.

al-lad kopen

AL-LAD effecten

De effecten van AL-LAD worden door gebruikers beschreven als vergelijkbaar met die van LSD, maar met subtiele verschillen. Het wordt verondersteld even potent of matig minder potent te zijn dan LSD zelf, met een actieve dosis tussen de 75 en 150 microgram. Het wordt vaak omschreven als meer visueel georiënteerd, maar met een minder introspectieve headspace. Het heeft ook een matig kortere duur en wordt over het algemeen beschouwd als een minder angstige en uitdagende versie van LSD.

AL-LAD kopen

De beste kwaliteit AL-LAD morgen al in huis! AL-LAD bestellen doe je voor 18:00 om het de volgende dag te hebben. Je kan gemakkelijk en veilig betalen met iDEAL. Wij doen er alles aan om onze producten zo snel mogelijk bij jou te krijgen. Begin vandaag al aan jouw onderzoek. Wij verkopen alleen de allerhoogste kwaliteit AL-LAD, laboratorium getest.

Lekkergaan.nl is één van de grootste en meest betrouwbare Research Chemicals leveranciers van Nederland. Lekkergaan.nl biedt scherpe tarieven voor grotere hoeveelheden. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om jou een betere ervaring te bieden. Door verder te gaan, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.