Dit moet je weten over benzodiazepines

Benzodiazepines kopen

Wil je een van de benzodiazepines bestellen vanop de website van Lekkergaan.nl maar eerst meer te weten komen over de verschillende soorten? Benzodiazepinen zijn een klasse van psychoactieve drugs die een kalmerend, angstreducerend, spierontspannend en amnesisch effect hebben. Ze werken door de activiteit van een neurotransmitter genaamd GABA te verhogen, wat leidt tot een afname van de neurale activiteit en een algemeen kalmerend effect. Bij Lekkergaan.nl kun je verschillende types benzodiazepinen kopen.

Werking Benzodiazepines

Alle benzodiazepines hebben vergelijkbare chemische structuren, die worden gekenmerkt door een diazepinering, een stikstofatoom en een chlooratoom. Ze werken allemaal door zich te binden aan de GABA-receptoren in de hersenen, wat leidt tot een toename van de activiteit van GABA en een afname van de neurale activiteit.

Benzodiazepinen hebben een unieke chemische structuur die bestaat uit een diazepinering, een stikstofatoom en een chlooratoom. Door deze structuur kunnen ze zich binden aan specifieke receptoren in de hersenen die GABA-receptoren worden genoemd. Wanneer ze zich aan deze receptoren binden, verhogen ze de activiteit van een neurotransmitter genaamd GABA (gamma-aminoboterzuur), wat vervolgens leidt tot een afname van de neurale activiteit en een algemeen kalmerend effect. De activiteit van GABA is verantwoordelijk voor het verminderen van angst, het bevorderen van slaap en het verminderen van de spiertonus.

De specifieke bindingsplaats van elke benzodiazepine kan variëren, wat leidt tot verschillende potenties en werkingsduur. Bovendien kunnen benzodiazepines zich ook binden aan andere receptoren in de hersenen, zoals de benzodiazepinereceptor en de omega-receptor, wat kan bijdragen aan hun effecten. Over het algemeen is de binding van benzodiazepinen aan de GABA-receptoren in de hersenen verantwoordelijk voor hun anxiolytische, hypnotische en spierverslappende effecten.

Bromazolam is heel krachtig

Bromazolam is een derivaat van triazolobenzodiazepine (TBZD), dat structureel vergelijkbaar is met andere Triazolobenzodiazepines (TBZD) zoals alprazolam en triazolam. Een van de unieke kenmerken van bromazolam in vergelijking met andere benzodiazepines is de potentie. Bromazolam wordt beschouwd als krachtiger dan andere benzodiazepinen, wat betekent dat het effecten kan hebben bij lagere doses. Dit maakt het een krachtig kalmerend, hypnotisch en anxiolytisch middel, maar verhoogt ook het risico op verslaving en overdosering. Wees daarom heel prudent bij het gebruiken van Bromazolam want na het stoppen van het gebruiken zijn heel wat afkickverschijnselen.

Flubromazepam heeft een lange halfwaardetijd

Een van de unieke kenmerken van flubromazepam in vergelijking met andere benzodiazepinen is de lange werkingsduur. Flubromazepam heeft een relatief lange halfwaardetijd, waardoor het langer actief kan blijven in het lichaam. Dit kan leiden tot langdurige sedatie, geheugenverlies en slaperigheid de volgende dag. Als je daarom actief moet zijn de volgende morgen, is flubromazepam waarschijnlijk niet de beste benzo om te gebruiken. De stof blijft namelijk relatief lang in jouw lichaam achter.

Gidazepam lijkt een beetje op alcohol

Gidazepam geeft je een suf en slaperig gevoel en het effect wordt volgens Drugsforum.nl soms vergeleken met het effect van alcohol. Een manier waarop Gidazepam vergelijkbaar is met alcohol, is het vermogen om sedatie en slaperigheid te veroorzaken. Zowel Gidazepam als alcohol kunnen leiden tot een gevoel van ontspanning en kalmte en kunnen het gemakkelijker maken om in slaap te vallen. Zowel Gidazepam als alcohol kunnen ook een vermindering van angst en spierontspanning veroorzaken. Het is echter belangrijk op te merken dat Gidazepam een veel krachtiger kalmerend middel is dan alcohol. Het vermindert namelijk de werking van adrenaline waardoor het jou een ontspannend effect geeft.

Pyrazolam werkt als angstremmer

Volgens wat gebruikers delen op het forum genaamd drugsforum.info, werkt Pyrazolam ongeveer hetzelfde als Xanax, maar dan zonder de “high”. Dit is wat de gebruiker zei: “Pyrazolam is eerder de niet recreatieve versie van Xanax, doet bij mij net hetzelfde maar zonder de high, kilt zelf de high van andere dingen soms.” Een andere gebruiker is het hierover eens en vindt dat Pyrazolam weinig recreatieve waarde heeft maar wel werkt als angstremmer. Mensen die pyrazolam hebben gebruikt valt het met andere woorden vaak op dat ze minder angst ervaren en dat hun lichaam zich gaat ontspannen. Dat betekent ook dat vlug gewenning optreedt en je dus heel prudent moet omspringen met deze stof.

Norflurazepam is een mix tussen Etizolam en Valium

In online-rapporten wordt Norflurazepam vergeleken met een mix tussen Etizolam en Valium. Het lijkt volgens gebruikers meer op Valium in de zin dat het een beetje euforisch werkt, in tegenstelling tot Xanax, dat meer verdovend of kalmerend werkt. Norflurazepam valt onder de benzodiazepines, dat zijn stoffen die een kalmerend effect hebben bij personen met depressie, slapeloosheid en angst. Te vergelijken met andere benzodiazepinen, zijn de effecten van Norflurazepam vaak ontspanning, slaperigheid, vermindering van angst, euforie, ontspanning van de spieren en ook dromerigheid. De effecten zoals slaperigheid zijn minder sterk dan bij sommige andere benzodiazepines, maar duren wel een stuk langer. Lees meer over Norflurazepam in ons artikel “Norflurazepam ervaringen: dit zeggen de online-rapporten“.

Flubrotizolam (FANAX)

Volgens online trip reports op de research chemicals reddit-pagina van veroorzaakt Flubrotizolam een sterke sedatie en een vermindering van angst, maar geen noemenswaardige euforie. Volgens gebruikers zul je je zwaar en meer verdoofd voelen, meer dan bij de andere benzo’s. De algemene consensus van de weinige rapporten online is dat Flubrotizolam een sterk hypnotiserend effect heeft zonder veel van de “high” die wordt geassocieerd met andere soorten benzo’s. Geen “benzo munchies” (snacks willen eten), geen plotselinge drang om iets creatiefs te doen (wat bij andere benzo’s kan voorkomen) en geen zo’n grote vermindering van remmingen zoals wel het geval is bij andere benzodiazepinen.

Conclusie

Concluderend, benzodiazepinen zijn een klasse van psychoactieve medicijnen die vaak worden gebruikt om verschillende aandoeningen te behandelen, zoals angst, slapeloosheid en epileptische aanvallen. Ze werken door de remming van neuronale activiteit te vergroten en een kalmerend effect te produceren. Verschillende soorten benzodiazepinen hebben echter verschillende potenties, werkingsduur en potentieel voor misbruik en afhankelijkheid. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik van benzodiazepines en ze alleen te gebruiken als u precies weet wat je doet.

Benzodiazepines kopen

Wil je Benzodiazepines kopen? Voor 17:30 besteld = morgen in huis! Jouw bestelling wordt anoniem en discreet verzonden. Daarnaast kun je gemakkelijk en snel betalen met iDEAL of Bancontact. Bestel via de site van neem contact met ons op via 06-339 06 556. Ook voor vragen en/of opmerkingen kan je ons altijd bellen, appen of mailen. Voor bestellingen in grotere hoeveelheden kan je een mail sturen naar [email protected] We zien graag jouw bestelling tegemoet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn Punten
Deze site maakt gebruik van cookies om jou een betere ervaring te bieden. Door verder te gaan, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.