Bromazolam review: wat moet je weten

Bromazolam werking

Bromazolam is een research chemical – dat wil zeggen dat het product alleen voor onderzoeksdoeleinden gebruikt kan worden – en werd ontwikkeld in 1983 in Japan onder de merknaam Etilaam voor een aantal neurologische aandoeningen zoals slapeloosheid en angsten. Deze research drug heeft dezelfde effecten als alprazolam, denk bijvoorbeeld aan sedatieve en anxiolytische effecten vergelijkbaar met andere benzodiazepinen. Bromazolam is daarom een benzodiazepine dat meestal wordt gebruikt voor de behandeling van angst- en paniekstoornissen. Dit is onze bromazolam review.

Bromazolam werking

Hoe werkt bromazolam? Bromazolam is een thienodiazepinederivaat dat een benzodiazepine- analoog is. Het farmacologische effect van een benzodiazepine is gebaseerd op de binding van het molecuul aan de gamma-aminoboterzuurreceptor (GABA) in het centrale zenuwstelsel. Door de binding wordt het remmende effect van GABA versterkt. Benzodiazepinen hebben vooral invloed op het centrale zenuwstelsel. Benzodiazepinen zijn middelen die het centrale zenuwstelsel simpelweg onderdrukken, wat betekent dat ze de berichten tussen de hersenen en het lichaam vertragen.

Bromazolam ervaringen

De effecten van bromazolam kunnen volgens de Bromazolam psychonaut wiki-pagina onder meer angstonderdrukking, sedatie, geheugenverlies en ontremming inhouden. Ontremming wil zeggen dat je mogelijk (risicovolle) dingen gaat doen zonder daar de gevolgen van te zien op het moment zelf. Een hogere bromazolam dosage kan leiden tot slaperigheid, verminderd bewustzijn en zelfs moeilijkheid om te ademen.

Volgens de tripsit reports is dit de bromazolam dosage: lichte dosis = 0,5-1 mg, gemiddelde dosis = 1-2 mg, sterke dosis 2-4mg+. Op basis van gebruikersrapporten variëren recreatieve bromazolam doses van 0,5 tot 5 mg oraal. Mix bromazolam in geen enkel geval met andere middelen. Het mengen van bromazolam met opioïden en middelen die het centraal zenuwstelsel onderdrukken, waaronder alcohol, zal waarschijnlijk de sedatie en ademhalingsdepressie versterken. Bromazolam werking volgens tripsit.me: aanvang: 15-45 minuten, duur 5-8 uur, nawerkingen 1-12 uur.

Bromazolam ervaringen

Benzodiazepinen blijven tot 24 uur in jouw systeem bij het afnemen van een bloedtest, een paar dagen via een speekseltest, tot tien dagen bij het uitvoeren van een urinetest en een haartest kan benzodiazepinen tot drie maanden detecteren. Bij een goede opslag – een koele en droge plaats – is bromazolam 1 tot 2 jaar houdbaar.

Bromazolam kopen

De beste kwaliteit bromazolam morgen in huis! Bromazolam bestellen doe je voor 17:30 om het de volgende dag te hebben. Je kan gemakkelijk en veilig betalen met iDeal. Begin morgen al aan jouw onderzoek. Wij verkopen alleen de allerhoogste kwaliteit bromazolam, laboratorium getest. De beste bromazolam kopen van Nederland. Lekkergaan.nl is één van de meest grote en betrouwbare bromazolam leveranciers van Nederland. Bromazolam bestellen doe je bij Lekkergaan.nl. Bestel via de site of neem contact met ons op via 06-339 06 556.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn Punten
Deze site maakt gebruik van cookies om jou een betere ervaring te bieden. Door verder te gaan, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.