ED-DB bestellen: hier moet je op letten!

Eutylone bestellen

ED-DB of eutylone – ook bekend als bk-EBDB, MDEBP, β-Keto-ethylbenzodioxolylbutanamine, N- Ethylbutylon – is een stimulerende en empathogene verbinding die al in de jaren zestig ontwikkeld werd. Wil je ED-BD bestellen? Lees dan in deze blogpost meer over dit middel.

Wat is geweten over eutylone?

Omdat Eutylone nog relatief nieuw is, is er nog niet veel informatie beschikbaar. Eutylone is meestal verkrijgbaar als een naturel wit poeder, maar het kan ook in kristal-, steen-, capsule- en tabletvorm voorkomen. Deze kristallen kunnen worden gebroken en in gelcapsules worden verpakt, zodat ze gemakkelijk kunnen worden geconsumeerd of in principe op zichzelf kunnen worden ingenomen. In veel gevallen is het met het oog vaak niet te onderscheiden van MDMA, dus zonder testen weet je niet zeker of je deze stof in handen hebt of MDMA.

Eutylone effecten

ED-DB bestellen? Ethylone is een empathogeen en het innemen ervan vergroot het gevoel van empathie en welwillendheid van een individu en verhoogt het gevoel sociaal geaccepteerd te worden door de omgeving en als gevolg voelt men zich meer verbonden met anderen. Gebruikers worden spraakzaam, kunnen overmatig slikken ervaren en kunnen dwangmatige beslissingen nemen. De effecten zijn volgens rapporten zoals de eutylone psychonautwiki-pagina vergelijkbaar met andere stimulerende en empathogene drugs zoals MDMA, cocaïne en amfetaminen.

Eutylone kopen

ED-DB werking

Eutlyone of ED-DB remt volgens de Wereldgezondheidsorganisatie de heropname van dopamine, noradrenaline en serotonine die cDNA tot expressie brengen voor de menselijke dopaminetransporter (HEK-hDAT-cellen), de menselijke serotoninetransporter (HEK-hSERT-cellen) en de menselijke noradrenalinetransporter (HEK-hNET-cellen), met een voorkeur voor dopamine. ED-DB vertoont de karakteristieke cathinon-reacties wanneer het reagens wordt getest – oranje/geel verandering bij Marquis en modderig groen/bruin bij Mandelin.

De structuur van eutylone is nauw verwant aan butylone en N-ethylpentylon. De eerste synthese van eutylone wordt beschreven in een patent uit de jaren 60 van een Duits farmaceutisch bedrijf. Verschillende bèta-keto-methyleendioxyamfetaminen werden in dit octrooischrift beschreven en zijn vervolgens verschenen als synthetische stimulerende middelen (bijvoorbeeld dibutylon, pentylon en N-ethylpentylon).

Eutylone is een synthetisch cathinon

Eutylone is een synthetisch cathinon. Synthetische cathinonen zijn een klasse van nieuwe psychoactieve stoffen die psychostimulerende effecten hebben. Cathinonen die synthetisch zijn, zijn door de mens gemaakte stimulerende middelen die chemisch verwant zijn aan cathinon, een stof die voorkomt in de qat-plant. Eutylone is een nieuw opkomende methylone-analoog die ethylgroepen bezit op de α-koolstof- en amineposities.

Cathinonderivaten zijn de β-keto (βk)-analogen van een overeenkomstig fenethylamine. De groep omvat verschillende stoffen die zijn gebruikt als actieve farmaceutische ingrediënten (API) van geneesmiddelen, bijvoorbeeld amfepramon. Cathinonen zijn structureel vergelijkbaar met amfetaminen doordat ze een fenethylaminekern bevatten met een fenylring gebonden aan een aminogroep (NH2) via een ethylketen met een extra methylsubstitutie op Rα.

Eutylone kopen

Eutylone kopen

ED-DB bestellen? Bestel vandaag nog de allerhoogste kwaliteit ED-DB bij Lekkergaan.nl. Eutylone is een Research Chemical en is niet voor menselijke consumptie geschikt. ED-DB wordt gezien als een van de vervangers van 3-MMC. Bij Lekkergaan.nl kun je ED-DB bestellen in de vorm van Eutylone Kristallen maar je kunt ook een Cathinonen Combi Pack kopen met daarin 3CMC Poeder, 2MMC Poeder, Eutylone Kristallen en PiHP Kristalbrokken.

Vandaag besteld = Morgen in huis

Voor 17:30 besteld is morgen al in huis! Je kan bij ons gemakkelijk en veilig betalen met iDeal, zoals je al gewend bent. Eutylone kopen doe je bij Lekkergaan.nl, de snelste, beste en goedkoopste Research Chemicals specialist van Nederland! Daarnaast bieden wij ook nog andere Research Chemicals aan.

Eutylone wordt verkocht in verschillende hoeveelheden. Wil je graag eutylone bestellen in grotere hoeveelheden? Neem dan via WhatsApp contact op met 06 – 33 90 65 56. LEKKERGAAN.nl biedt scherpe tarieven voor grotere hoeveelheden. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn Punten
Deze site maakt gebruik van cookies om jou een betere ervaring te bieden. Door verder te gaan, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.