Eutylone ervaringen: dit zeggen de trip reports

Eutylone ervaringen

Eutylone of ED-DB is een synthetisch cathinon, een categorie stoffen die verwant is aan de natuurlijk voorkomende qat-plant. Het is een synthetische stof die wordt verkocht als research chemical, wat betekent dat het speciaal geproduceerd wordt om de effecten van bepaalde stoffen, zoals amfetaminen of cocaïne, na te bootsen. Het gebruik van eutylone is nog niet goed gedocumenteerd, aangezien het een relatief nieuwe stof is. Daarom gaan we in deze blog post op zoek naar wat de online trip reports zeggen over de effecten van eutylone of ED-DB.

Wat is eutylone?

Eutylone is een synthetisch stimulerend middel van de cathinonklasse. Het is structureel vergelijkbaar met andere cathinonen zoals methylon en ethylon, met als belangrijkste verschil de vervanging van een butylgroep voor de ethylgroep op het cathinonmolecuul. Eutylone heeft de chemische formule C13H17NO3 en een molecuulgewicht van 235.279 g/mol. Het is een wit of gebroken wit poeder dat oraal, opgeblazen of geïnjecteerd kan worden.

Van eutylone wordt aangenomen dat het, net als andere cathinonen, werkt door de niveaus van dopamine en noradrenaline in de hersenen te verhogen. Deze neurotransmitters spelen een belangrijke rol in de belonings- en opwindingssystemen van de hersenen, en hun verhoogde afgifte kan leiden tot gevoelens van plezier, energie en alertheid.

Eutylone is ook een heropnameremmer, wat betekent dat het de reabsorptie van dopamine en noradrenaline in het presynaptische neuron blokkeert, waardoor ze zich kunnen ophopen in de synaps en hun effecten op het postsynaptische neuron kunnen verlengen. Dit kan leiden tot een overstimulatie van het centrale zenuwstelsel en een scala aan psychoactieve effecten.

De exacte mechanismen waarmee eutylone en andere cathinonen hun effecten produceren, worden echter niet volledig begrepen en zijn het onderwerp van voortdurend wetenschappelijk onderzoek. Er kon geen gedetailleerde informatie worden gevonden over de farmacokinetiek van eutylone. Op basis van de structurele overeenkomsten die worden gedeeld met pentylone, wordt echter verwacht dat de b-ketongroep van eutylon eerst wordt gereduceerd om hydroxylmetabolieten te vormen.

Eutylone effecten

Eutylone is een stimulerend middel en kan als zodanig een scala aan mentale en fysieke effecten veroorzaken. Deze effecten kunnen variëren, afhankelijk van het individu en de dosis, evenals de wijze van gebruik en de aanwezigheid van andere stoffen.

Enkele veel voorkomende mentale effecten van eutylone kunnen zijn:

  • Beter humeur en meer energie
  • Verhoogde alertheid en concentratie
  • Zich gezellig en spraakzaam voelen
  • Euforie en gevoelens van plezier

Fysieke effecten van eutylone kunnen zijn:

  • Verhoogde seksuele opwinding en libido
  • Verhoogde hartslag en bloeddruk
  • Verwijde pupillen
  • Verhoogde lichaamstemperatuur
  • Verhoogd zweten
  • Verlies van eetlust

Het is belangrijk op te merken dat het gebruik van eutylone en andere synthetische cathinonen aanzienlijke risico’s met zich meebrengt, waaronder de mogelijkheid van overdosering en ernstige bijwerkingen. Wees daarom altijd prudent met eutylone.

Eutylone ervaringen

Eutylone ervaringen

Eutylone is in wezen een marktvervanger voor eutylone, een andere gesubstitueerde cathinon in dezelfde familie. Alhoewel de trip reports eigenlijk over ethylone gaan, geldt hetzelfde voor de effecten van eutylone. Hieronder vind je enkele “trip reports” terug, de eerste teruggevonden op drugs-forum.com.

“De effecten [van eutylone] waren vergelijkbaar met MDMA in die zin dat er een aanzienlijk gebrek aan remming was in termen van praten over dingen die net onder de oppervlakte liggen, maar die meestal wat moeite kosten om eruit te komen als je nuchter bent. Hoewel er geen echte “push” was van de stof zelf, was het, zodra een onderwerp ter sprake kwam, heel gemakkelijk om onderwerpen die verband hielden met seksualiteit en interpersoonlijke relaties open te stellen en er met weinig remming over te praten. Ik nam de substantie met mijn man, dus het was een duidelijke hulp bij het aanpakken van verschillende aspecten van onze relatie.”

“Een groot deel van de reis draaide om praten over dergelijke kwesties en het seksueel verkennen van onze relatie. Ik heb dat soort volledige gebrek aan remming van MDMA alleen maar echt ervaren. Het verschil met eutylone is dat de euforie er niet is, zowel wat betreft een lichamelijke high als de mentale euforie. Aan de positieve kant betekent dit dat u zich kunt concentreren wanneer u over belangrijke kwesties praat en dat u zich de volgende dag alle aspecten van de gesprekken kunt herinneren in plaats van elke 5 minuten te worden afgeleid.”

“Fysiek met eutylone zou ik de ervaring het beste omschrijven als het doorlopen van een time warp of soort van. In de ethalone-wereld lijken dingen in slow motion te gaan. Je lichaam voelt een beetje zwaar en moeilijk te bewegen, maar als je eenmaal beweegt, is er geen probleem. Seksueel was ik niet in staat om een orgasme te krijgen, maar de seksuele ervaring was desalniettemin buitengewoon plezierig.”

Eutylone trip reports

Een trip report van de blogger Crystal Rows zei het volgende over eutylone ervaringen:

“Ik begon de effecten van eutylone binnen een uur te voelen, en ik kan de ervaring beschrijven als vergelijkbaar met MDMA, maar ik had niet die krachtige hallucinaties; in plaats daarvan begon ik met mijn vriend over onze relatie te praten, en ik voelde me op een leuke manier heel spraakzaam en humeurig. Het verhoogde ook mijn seksuele gemoedstoestand, maar meer op een psychologische manier, aangezien ik liever over seks praatte dan daadwerkelijk seks te hebben.”

“Ik realiseerde me ook dat eutylone mijn geheugen helemaal niet beïnvloedde en dat ik me ook tijdens de ervaring, evenals de tweede dag, alle aspecten van ons gesprek volledig kon herinneren. Ik had na een tijdje ook seks en het was geweldig, maar mijn lichaam voelde behoorlijk verdoofd en toch voelde ik me geweldig, maar ik kon geen orgasme bereiken.”

“Misschien was het ook omdat ik al vele jaren een relatie heb en zelfs als mijn vriend en ik samen verschillende drugs hebben geprobeerd en seks hebben gehad terwijl we onder invloed waren van verschillende dingen, misschien omdat de vonk er niet meer is, de hersenen aangetast onder de invloed van drugs besloot dat ik iets anders nodig had om opgewonden te raken tot het punt van een orgasme. Ik vraag me af of ik eutylone met een andere hete kerel had ingenomen, dat ik dat ook had kunnen bereiken of dat het alleen vanwege de gevoelloosheid was dat ik het niet deed.”

“Ik zou de ervaring ook kunnen beschrijven alsof het op de een of andere manier draaide om een verandering in de perceptie van tijd, maar niet van ruimte. Terwijl MDMA me die illusie van verandering in de ruimte gaf en de plek leek te dwalen naar een buitenwereld, gaf eutylone me gewoon het gevoel dat de tijd stilstond, of dat het in ieder geval heel langzaam bewoog, net alsof ik naar een langzame film keek, maar het was overal om me heen.”

“Ik kan zeggen dat er momenten waren dat ik me neerslachtig voelde en angstig begon te worden, en zelfs het verlangen had om meer van het middel te nemen zodat ik weer zo high kon worden, maar ik hield mezelf bezig met andere dingen en zorgen, dus het lukte me de dosis die dag niet te verhogen. Ik kan zeggen dat het vele uren duurde, misschien wel 8 uur of zo en dat ik gedurende deze tijd het verlangen had om te gaan slapen, maar het lukte gewoon niet, het was alsof een soort slapeloosheid me overviel en ik besloot om een pil Xanax om me te helpen slapen, maar dat leek ook nutteloos.”

“Het lukte me de eerste paar uur niet om goed te slapen, maar na een tijdje lukte het wel, en ik sliep ongeveer 6 uur of zo en werd wakker met vreselijke hoofdpijn, maar ik nam er wat pillen tegen en uiteindelijk was ik prima.”

Eutylone (ED-DB) kopen

Eutylone kopen? Bestel vandaag nog de allerhoogste kwaliteit eutylone bij Lekkergaan.nl. Eutylone is een Research Chemical en is niet voor menselijke consumptie geschikt. ED-DB wordt gezien als een van de vervangers van 3-MMC. Bij Lekkergaan.nl kun je ED-DB bestellen in de vorm van Eutylone Kristallen maar je kunt ook een Cathinonen Combi Pack kopen met daarin 3CMC Poeder, 2MMC Poeder, Eutylone Kristallen en PiHP Kristalbrokken.

Vandaag besteld = Morgen in huis

Voor 17:30 besteld is morgen al in huis! Je kan bij ons gemakkelijk en veilig betalen met iDEAL, zoals je al gewend bent. Eutylone kopen doe je bij Lekkergaan.nl, de snelste, beste en goedkoopste Research Chemicals specialist van Nederland! Daarnaast bieden wij ook nog andere Research Chemicals aan.

Eutylone wordt verkocht in verschillende hoeveelheden. Wil je graag eutylone bestellen in grotere hoeveelheden? Neem dan via WhatsApp contact op met 06 – 33 90 65 56. LEKKERGAAN.nl biedt scherpe tarieven voor grotere hoeveelheden. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn Punten
Deze site maakt gebruik van cookies om jou een betere ervaring te bieden. Door verder te gaan, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.