Flubromazepam ervaringen – dit moet je weten!

Flubromazepam kopen

Wil je Flubrotizolam kopen maar wil je toch eerst meer weten over dit middel? Flubromazepam: wat is dat? Flubromazepam is een benzodiazepinederivaat dat voor het eerst werd gesynthetiseerd in 1960 maar werd eigenlijk pas populair in 2012. Flubromazepam is een structureel analoog van fenazepam waarin het chlooratoom echter werd vervangen door een fluoratoom.

Flubromazepam werking

Flubrotizolam kopen? Flubromazepam, of 7-broom-5-(2-fluorfenyl)-1,3-dihydro-1,4-benzodiazepine-2-on, is een chemische stof uit de benzodiazepineklasse, net als Bromazolam, Gidazepam, Pyrazolam, Norflurazepam en Flubrotizolam (FANAX). Flubromazepam heeft zijn naam gekregen vanwege de fluor- en broomsubstituties op het benzodiazepine-kernskelet (FLUorine-BROMine-azepam). Flubromazepam behoort tot de benzodiazepineklasse omdat het een 1,4-diazepinering bevat die is gefuseerd met een gesubstitueerde benzeenring.

Flubromazepam werking

Flubromazepam gebruik

Flubromazolam bindt zich met hoge affiniteit en werkzaamheid aan de benzodiazepinereceptoren. Het heeft zo onderdrukkende effecten op het centrale zenuwstelsel, zoals anxiolytische, anticonvulsieve, sedativum-hypnotische en spierverslappende effecten. Als het gaat om het primaire werkingsmechanisme, lijkt het erop dat Flubromazolam gelijkaardig werkt als het overgrote meerderheid van de benzodiazepinen. Benzodiazepines onderdrukken simpel gezegd het centrale zenuwstelsel en worden vaak gebruikt voor de behandeling van paniekstoornissen, angst en slapeloosheid.

Flubromazepam effecten

Flubromazepam veroorzaakt de gebruikelijke en typische effecten van benzodiazepin. Dit betekent dat het anxiolytische, spierverslappende, anticonvulsieve, amnesische, kalmerende en hypnotische eigenschappen en effecten heeft. Online-rapporten tonen aan dat flubromazepam daarom kalmerende en anxiolytische effecten heeft. Dit komt omdat benzodiazepinen eigenlijk allemaal vergelijkbare onderliggende werkingsmechanisme hebben. Op basis van wat we weten over andere benzo’s, kunnen we enkele algemene conclusies trekken over flubromazepam.

De subjectieve effecten en de structuur worden op websites zoals psychonautwiki.org vaak vergeleken met triazolam, pyrazolam en andere benzodiazepinen. Flubromazolam wordt door gebruikers echter wel beschreven als een van de meest euforische benzodiazepinen. De stof staat bekend om zijn meer uitgesproken kalmerende effecten en meer hypnotische dan anxiolytische effecten. De geestelijke effecten van flubromazolam worden online beschreven als een intense sedatie en verminderde remming.

Er moet wel opgelet worden met het innemen van dit middel. Flubromazepam heeft namelijk het potentieel om heel snel zeer verdovend te gaan werken. Bij hogere doses kan dit ertoe leiden dat een gebruiker van het ene op het andere moment het gevoel krijgt een extreem slaapgebrek te hebben en het lijkt alsof je dagen niet geslapen hebt. Door de fysische realiteit wordt je eigenlijk gedwongen te gaan zitten en over het algemeen krijg je het gevoel dat je constant op het punt staat flauw te gaan vallen.

Flubromazepam duur

Volgens online-rapporten is flubromazepam min of meer 5 keer zwakker dan alprazolam in termen van dosering, maar de duur is veel langer met effecten die 24 uur aanhouden, in tegenstelling tot 5-8 uur voor alprazolam. Op basis van de gegevens die zijn verkregen uit een onderzoeken, werd de terminale eliminatiehalfwaardetijd van flubromazolam na een enkele dosis van 0,5 mg geschat op 10 tot 20 uur. Het is dus belangrijk om te weten dat flubromazepam bekend staat om zijn extreme duur, met effecten voor grotere doses die kunnen oplopen tot drie dagen. Afhankelijk van de dosis, heeft flubromazepam deze werking:

Totaal: 6 – 12 uur

Begin: 40 – 90 minuten

Na-effecten: 24 uur

Flubrotizolam kopen

Flubrotizolam kopen? Bestel vandaag nog de allerhoogste kwaliteit flubrotizolam bij Lekkergaan.nl. Flubrotizolam is een Research Chemical en is niet voor menselijke consumptie geschikt. Voor 17:30 besteld is morgen al in huis! Je kunt bij ons gemakkelijk en veilig betalen met iDEAL, zoals je al gewend bent. Flubrotizolam kopen doe je bij Lekkergaan.nl, de snelste, beste en goedkoopste Research Chemicals specialist van Nederland! Daarnaast bieden wij ook nog andere Research Chemicals aan.

Bewaar flubrotizolam of andere benzodiazepinen in een droge omgeving bij kamertemperatuur en het opslaan doe je in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen. Het opslaan van flubrotizolam in de bovenstaande voorwaarden zorgt voor een goede stabiliteit tot 2 jaar.

Flubrotizolam wordt verkocht in verschillende hoeveelheden. Wil je graag flubrotizolam bestellen in grotere hoeveelheden? Neem dan via WhatsApp contact op met 06 – 33 90 65 56. LEKKERGAAN.nl biedt scherpe tarieven voor grotere hoeveelheden. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met onze experts op. Klik hier om direct met ons in contact te komen.

Mijn Punten
Deze site maakt gebruik van cookies om jou een betere ervaring te bieden. Door verder te gaan, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.