Geheime opberg producten: dit moet je weten

Geheime opberg producten

Geheime opberg producten kopen? Geheime verstopplekken zijn niet langer exclusief voor ondoordringbare kluizen, schommelende boekenkasten of uitgeholde boeken, je kunt nu ook alledaagse spullen kopen waar je kleine items in kunt verstoppen. Bij Lekkergaan.nl verkopen we geheime opberg producten zoals autosleutels, opberg aanstekers, lippenstiften, sleutelhangers, broeksriemen met geheim opbergvak en zelfs opberg haarborstels. Niemand zal het in de smiezen hebben dat je een geheime opbergplek bij zich hebt.

Wiet bewaren zonder geur

De bedoeling van geheime opberg producten is natuurlijk om waardevolle spullen te verbergen. Maar stash producten kunnen ook gebruikt worden om je wiet te bewaren zonder dat de geur ervan alomtegenwoordig is. Door je wiet op de juiste manier te bewaren en op te bergen, wordt de houdbaarheid verlengd en blijft jouw stash natuurlijk ook verborgen voor bijvoorbeeld huisgenoten of collega’s.

Het is belangrijk om je wiet op een manier te bewaren waar niemand deze ooit kan vinden, maar de sterke geur van wiet kan echter een handje helpen om de verbergplaats weg te geven. Hoe verberg je de geur van wiet? Bij Lekkergaan.nl verkopen we verschillende producten die perfect gebruikt kunnen worden om wiet in te verstoppen. Het is in dit geval echter belangrijk om je wiet eerst (luchtledig) in een gripzakje te verpakken en deze hierna in een geheime opbergplaats te verpakken.

drugs verstoppen festival

Waar drugs verstoppen festival?

Het is tegenwoordig heel moeilijk om drugs te verstoppen bij het betreden van de festivalweide. Je kunt ervoor kiezen om je stash te verstoppen in je sokken of in je ondergoed of bh, maar deze trucjes zijn tegenwoordig niet meer genoeg om ermee weg te raken. Daarom kun je kiezen om geheime opberg producten te gebruiken om alles te verbergen. Het is echter zelfs met goede opberg producten niet evident om verboden middelen de festivalweide binnen te smokkelen. Wiet verstoppen voor drugshonden is bijna onmogelijk.

De meeste festivals maken tegenwoordig gebruik van speurhonden en die zijn ontzettend goed in het opspeuren van drugs. Drugs verstoppen voor drugshonden is niet evident. Op kleine festivals kun je hier misschien nog mee wegraken, maar op grote festivals als Zwarte Cross, Pinkpop of Lowlands wordt dat vrij moeilijk. Om een groot festival binnen te kunnen raken, zal je er moeten voor zorgen dat 0 % geur verspreid wordt. Soms worden echter wel nep drugshonden gebruikt, dan zal een geheim opberg product en stalen zenuwen misschien toch genoeg zijn.

Waar geld verstoppen?

Onze geheime opberg producten dienen natuurlijk niet alleen voor het verstoppen van drugs. Onze producten kunnen natuurlijk ook gebruikt worden voor geld verstoppen in huis of verstoppen van edelmetalen. Geld verbergen thuis is een goede manier om altijd cash beschikbaar te hebben in het geval van een noodgeval. Sinds de financiële crisis van 2008 bewaren steeds meer mensen een deel contant geld thuis. Een beetje cash in huis bijhouden voor een noodsituatie is geen overbodig luxe, zeker in onzekere tijden.

drugs verstoppen festival

Onze opberg haarborstels zijn bijvoorbeeld groot genoeg om bankbiljetten of muntstukken in te kunnen verbergen. Leg de haarborstels gewoon bij de rest van de haarborstels bij de spiegel in de badkamer, en niemand die ooit zal vermoeden dat er iets waardevols in verborgen zit. Het biljet van 500 euro is momenteel de grootste coupure in de gemeenschappelijke eurozone en zo kun je makkelijk duizenden euro’s veilig thuis liggen hebben. In Nederland geldt er geen limiet voor de hoeveelheid geld die je in huis mag hebben, maar in principe moet je bedragen boven de 560 euro per persoon wel aangeven.

Geheime opberg producten kopen

Geheime opberg producten zijn de ideale manier om discreet en veilig waardevolle spullen te bewaren, wat dat ook mag zijn. Bij Lekkergaan.nl verkopen we daarom een ruim assortiment geheime opberg producten zodat je in alle discretie door het leven kunt gaan. Voor alledaagse producten is het geen probleem om die gewoon in de handtas of rugzak bij te hebben, maar voor een doosje pillen, een zakje wiet, een biljet van 500 euro of een gouden muntstuk is dat toch even iets anders.

Koop je geheime opberg producten altijd bij de online webshop Lekkergaan.nl. Via Lekkergaan.nl kun je anoniem je geheime opberg producten kopen. We verzekeren je dat jouw aankoop al de volgende dag discreet bij jou thuisbezorgd wordt. Geheime opbergplekken zoals autosleutels, aanstekers, lippenstiften, sleutelhangers, broeksriemen met geheim opbergvak en zelfs een opberg haarborstels kopen doe je bij Lekkergaan.nl, de nummer 1 van Nederland. Wij bieden meerdere soorten geheime opbergplekken aan, voor verschillende doeleinden. Ook zijn wij natuurlijk een research chemicals specialist.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn Punten
Deze site maakt gebruik van cookies om jou een betere ervaring te bieden. Door verder te gaan, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.