MDPHP (Freebase): werking en ervaringen

MDPHP (Freebase)

MDPHP – ook bekend als Freebase – is een stimulerend middel dat behoort tot de cathinonklasse van verbindingen. Het wordt op de website van Lekkergaan.nl verkocht als een research chemical. In deze blog post zullen we het werkingsmechanisme van MDPHP en de ervaringen van personen die het middelen hebben gebruikt onderzoeken. We zullen ook de mogelijke risico’s en gevaren van het gebruik ervan bespreken.

Wat is MDPHP (Freebase)?

MDPHP (3,4-methyleendioxy-α-pyrrolidinopentiophenone) is een synthetisch stimulerend middel van de cathinonklasse. Het is een psychoactieve stof die is ontworpen om vergelijkbare effecten te produceren zoals cocaïne en amfetaminen, maar met een langere werkingsduur. MDPHP wordt op de website van Lekkergaan.nl verkocht in de vorm van een wit of gebroken wit poeder. Het middel wordt volgens online-rapporten meestal geconsumeerd vanwege de stimulerende effecten, waaronder verhoogde alertheid, energie en euforie.

MDPHP werking

De chemische structuur van MDPHP bestaat uit een fenylring gebonden aan een aminogroep en een pyrrolidinering, met een methyleendioxysubstitutie op positie 3 en 4 op de pyrrolidinering. Het molecuul heeft een molecuulformule van C17H23NO3 en een molecuulgewicht van 289.4 g/mol. De farmacokinetiek van MDPHP is niet goed bestudeerd, maar er wordt aangenomen dat het door de lever wordt gemetaboliseerd en in de urine wordt uitgescheiden. De halfwaardetijd van het medicijn is niet bekend, maar het is waarschijnlijk korter dan die van andere stimulerende middelen zoals amfetamine.

MDPHP werkt als een noradrenaline-dopamineheropnameremmer (NDRI), wat betekent dat het de heropname van de neurotransmitters noradrenaline en dopamine in de hersenen blokkeert. Dit leidt tot een ophoping van deze neurotransmitters tot de synapsen, wat leidt in een verhoogde stimulatie van het centrale zenuwstelsel. Van MDPHP is bekend dat het krachtige stimulerende effecten heeft en er is gemeld dat het euforie, meer energie en verhoogde alertheid veroorzaakt.

MDPHP ervaringen

De mentale en fysieke effecten van MDPHP kunnen vrij hard variëren, afhankelijk van het individu en natuurlijk ook de ingenomen dosis. Bij lage tot matige doses kunnen gebruikers meer energie, alertheid en focus ervaren, evenals gevoelens van euforie en welzijn. Sommige gebruikers hebben verbeterde zintuiglijke waarneming gemeld, waaronder visuele en auditieve hallucinaties.

Bij hogere doses kan MDPHP intensere en mogelijk gevaarlijkere effecten veroorzaken, het is daarom heel belangrijk heel prudent om te springen met deze stof. Het kan ervoor zorgen dat gebruikers zich geagiteerd of angstig voelen, en het kan de hartslag en bloeddruk verhogen tot mogelijk gevaarlijke niveaus. Sommige gebruikers hebben gemeld “psychose-achtige” symptomen te ervaren, waaronder paranoïde gedachten en wanen.

MDPV werkt stimulerend en er wordt op het internet gedeeld dat de effecten die het veroorzaakt vergelijkbaar zijn met die van cocaïne, methylfenidaat en amfetaminen. De voornamelijke psychologische effecten duren volgens trip reports ongeveer 3 tot 4 uur, met nawerkingen zoals tachycardie (sneller hartritme), hypertensie en milde stimulatie die 6 tot 8 uur aanhoudt. Fysieke effecten van MDPHP kunnen zijn: verhoogde lichaamstemperatuur, verwijde pupillen en verhoogde hartslag en bloeddruk. Het kan ook verlies van eetlust, slapeloosheid en tremoren veroorzaken.

MDPHP kopen

MDPHP kopen? Bestel vandaag nog de allerhoogste kwaliteit MDPHP bij Lekkergaan.nl. MDPHP is een Research Chemical en is niet voor menselijke consumptie geschikt. Voor 17:30 besteld is morgen al in huis! Je kan bij ons gemakkelijk en veilig betalen met iDEAL, zoals je al gewend bent. MDPHP of Freebase kopen doe je bij Lekkergaan.nl, de snelste, beste en goedkoopste Research Chemicals specialist van Nederland! Daarnaast bieden wij ook nog andere Research Chemicals aan.

Grote hoeveelheden MDPHP kopen

MDPHP wordt verkocht in verschillende hoeveelheden. Wil je graag MDPHP bestellen in grotere hoeveelheden? Neem dan via WhatsApp contact op met 06 – 33 90 65 56. LEKKERGAAN.nl biedt scherpe tarieven voor grotere hoeveelheden. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op.

Bewaar MDPHP of andere gelijkaardige middelen in een droge omgeving bij kamertemperatuur en het opslaan doe je in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen. Het bewaren van MDPHP in de bovenstaande condities zorgt voor een goede stabiliteit tot 2 jaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn Punten
Deze site maakt gebruik van cookies om jou een betere ervaring te bieden. Door verder te gaan, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.