Norflurazepam ervaringen: dit zeggen de online-rapporten

Norflurazepam ervaringen

Norflurazepam – ook bekend als N-Desalkylflurazepam – is een benzodiazepine-analoog te vergelijken met verschillende andere benzodiazepinen. Norflurazepam wordt sinds 2016 verkocht als designerdrug. N-Desalkylflurazepam is echter alleen bedoeld voor onderzoeksdoeleinden, en kan alleen gekocht worden als een research chemical.

Norflurazepam werking

De chemische stof Norflurazepam werkt door verschillende benzodiazepine-receptorsubtypen te binden. Benzodiazepinen versterken de effecten van GABA op de hersenen en lichaam. Je lichaam heeft een natuurlijke chemische stof genaamd gamma-aminoboterzuur (GABA). Deze chemische stof vermindert de activiteit in de hersengebieden die verantwoordelijk zijn voor redeneren, geheugen, emoties en essentiële functies, zoals ademhalen. Benzodiazepinen zorgen er daarom voor dat ze je een ontspannen en slaperig gevoel krijgt (sedatie) en jouw angst kan gaan verminderen.

Norflurazepam half life

Wat is de half life of halfwaardetijd van een bepaald middel? De half life van een middel is de tijd die nodig is om de hoeveelheid van de werkzame stof van een middel in het lichaam te halveren. Dit hangt af van hoe het lichaam het medicijn verwerkt en uit het lichaam verwijdert. Het kan variëren van een paar uur tot een paar dagen, of soms zelfs weken. Langwerkende benzodiazepinen hebben een langere halfwaardetijd. Dit betekent dat de medicijnen langzamer door je lichaam worden verwerkt en er dan langer over doen om het lichaam te verlaten.

Volgens gebruikers die hun ervaringen delen op research chemicals reddit-pagina geven aan dat Norflurazepam effecten ongeveer 12 uur aanhouden en hierna bijna niet meer voelbaar zijn. Maar de halfwaardetijd is volgens online trip reports ongeveer 120-240 uur en het duurt daarom minstens 8 halfwaardetijden voordat de stof vrijwel onvindbaar is. Dit wil zeggen dat je op z’n minst 40 dagen zou moeten wachten tot de stof het lichaam volledig verlaten heeft. Norflurazepam begint te werken na 45 minuten tot een half uur, blijft 10 tot 16 uur werken en heeft tot 12 uur hierna nog na-effecten.

Norflurazepam effecten

Norflurazepam ervaringen

In online reisverslagen wordt Norflurazepam vergeleken met een mix tussen Etizolam en Valium. Het lijkt volgens gebruikers meer op Valium in de zin dat het een beetje euforisch werkt, in tegenstelling tot Xanax, dat meer verdovend of kalmerend werkt. Norflurazepam valt onder de benzodiazepines, dat zijn stoffen die een kalmerend effect hebben bij personen met depressie, slapeloosheid en angst. Te vergelijken met andere benzodiazepinen, zijn de effecten van Norflurazepam vaak ontspanning, slaperigheid, vermindering van angst, euforie, ontspanning van de spieren en ook dromerigheid. De effecten zoals slaperigheid zijn minder sterk dan bij sommige andere benzodiazepines, maar duren wel een stuk langer.

Norflurazepam vs. bromazolam

Norflurazepam Pellets zijn, net als Bromazolam Pyrazolam, en Flunitrazolam, chemisch verwant aan Benzodiazepinen. Bromazolam werkt rustgevend, spierontspannend en vermindert angstgevoelens. Het middel heeft daarnaast een kalmerende, anxiolytica en slaapverwekkende werking. Net norflurazepam maakt Bromazolam een deel uit van de benzodiazepinen, die het effect van de neurotransmitter gamma-aminoboterzuur (GABA) op de GABAA-receptor versterken, wat leidt tot kalmerende, hypnotische slaapverwekkende, angstverminderende en spierverslappende eigenschappen. Een benzodiazepine is simpelweg een middel die het centrale zenuwstelsel onderdrukt, wat betekent dat ze de berichten tussen de hersenen en het lichaam vertragen.

Norflurazepam pellets kopen

Norflurazepam pellets kopen

Norflurazepam pellets kopen? Bestel vandaag nog de allerhoogste kwaliteit norflurazepam bij Lekkergaan.nl. Norflurazepam is een Research Chemical en is niet voor menselijke consumptie geschikt. Voor 17:30 besteld is morgen al in huis! Je kan bij ons gemakkelijk en veilig betalen met iDEAL, zoals je al gewend bent. Norflurazepam kopen doe je bij Lekkergaan.nl, de snelste, beste en goedkoopste Research Chemicals specialist van Nederland! Daarnaast bieden wij ook nog andere Research Chemicals aan.

Koop norflurazepam pellets of een Benzo Combi Pack met norflurazepam pellets en ook pyrazolam pellets, norflurazepam pellets, gidazepam pellets, flubromazepam pellets en bromazolam pellets. Bewaar norflurazepam of andere benzodiazepinen in een droge omgeving bij kamertemperatuur en het opslaan doe je in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen. Het opslaan van norflurazepam in deze condities zorgt voor een goede stabiliteit tot 2 jaar.

Norflurazepam Pellets worden verkocht in verschillende hoeveelheden. Wil je graag norflurazepam pellets bestellen in grotere hoeveelheden? Neem dan via WhatsApp contact op met 06 – 33 90 65 56. LEKKERGAAN.nl biedt scherpe tarieven voor grotere hoeveelheden. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met onze experts op. Klik hier om direct met ons in contact te komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn Punten
Deze site maakt gebruik van cookies om jou een betere ervaring te bieden. Door verder te gaan, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.