Dit moet je weten over de effecten van O-PCE

O-PCE kopen

O-PCE – ook wel bekend als N-ethyl-deschloro-ketamine en Eticyclidon – is een research chemical die aan populariteit wint de laatste jaren. Het is een dissociatief middel dat structureel vergelijkbaar is met ketamine en PCP. O-PCE staat bekend om zijn unieke effecten en wordt daarom volgens online-rapporten vaak gebruikt voor recreatieve doeleinden. In deze blogpost zullen we onderzoeken wat O-PCE is, hoe het inwerkt op de hersenen en de subjectieve effecten ervaren door gebruikers. Ook gaan we in op online trip reports van ervaringen met O-PCE en vergelijken we deze met andere dissociatieve anesthetica.

Wat is O-PCE?

O-PCE is een research chemical dat sinds recent ook bij Lekkergaan.nl gekocht kan worden. Deze research chemical behoort tot de arylcyclohexylamineklasse, die ook ketamine en PCP omvat. O-PCE is een wit kristallijn poeder met een bittere smaak en wordt meestal verkocht in kleine zakjes of capsules. Het wordt volgens online-rapporten vaak gebruikt voor recreatieve doeleinden vanwege de dissociatieve effecten, die een staat van sedatie en euforie kunnen veroorzaken. Op Lekkergaan.nl wordt deze stof echter alleen voor onderzoeksdoeleinden verkocht.

O-PCE werking

O-PCE werkt in op de NMDA-receptoren in de hersenen, die verantwoordelijk zijn voor het reguleren van de perceptie van pijn, geheugen en leren. Door zich aan deze receptoren te binden, blokkeert O-PCE de overdracht van signalen tussen neuronen, wat leidt tot een dissociatieve toestand. De duur van de effecten van O-PCE kan variëren van 4-8 uur, afhankelijk van de dosis.

O-PCE is structureel vergelijkbaar met andere dissociatieve geneesmiddelen in de arylcyclohexylamineklasse, zoals ketamine en PCP. O-PCE heeft echter een langere koolstofketen dan ketamine, waardoor het krachtiger en duurzamer is. Bovendien heeft O-PCE een unieke chemische structuur waardoor het steviger kan binden aan de NMDA-receptoren in de hersenen, wat leidt tot zijn intense dissociatieve effecten.

O-PCE ervaringen

Gebruikers van O-PCE hebben online een scala aan ervaringen gemeld, van het gevoel van zich losgekoppeld te voelen van het lichaam tot het ervaren van levendige hallucinaties. Veel gebruikers beschrijven daarnaast een gevoel van euforie en verhoogde creativiteit. O-PCE kan echter ook negatieve bijwerkingen veroorzaken, zoals angst, verwarring en geheugenverlies. Het is essentieel om op de hoogte te zijn van de mogelijke risico’s die gepaard gaan met het gebruik van O-PCE bij het uitvoeren van je onderzoek en om het daarom op een verantwoorde manier te testen.

Het verschil tussen O-PCE en PCP en ketamine

Hoewel O-PCE vaak wordt vergeleken met PCP en ketamine, heeft het zijn eigen unieke effecten en ervaringen. O-PCE staat bekend om zijn intense dissociatieve effecten, terwijl PCP bekend staat om zijn hallucinogene effecten en ketamine om zijn pijnstillende eigenschappen. Het is essentieel om de verschillen tussen deze medicijnen te begrijpen om een weloverwogen beslissing te nemen over welke te gebruiken.

De chemische verschillen tussen O-PCE, PCP en ketamine liggen in hun moleculaire structuren. Hoewel alle drie de middelen tot de arylcyclohexylamineklasse behoren, heeft O-PCE een langere koolstofketen dan ketamine, waardoor het krachtiger en duurzamer wordt. PCP, aan de andere kant, heeft een fenylring bevestigd aan de cyclohexylaminestructuur, waardoor het zijn kenmerkende hallucinogene effecten krijgt.

Bovendien heeft ketamine een secundaire aminegroep waardoor het zich kan binden aan verschillende receptoren in de hersenen, wat leidt tot zijn unieke pijnstillende eigenschappen. Deze chemische verschillen resulteren in verschillende effecten en ervaringen voor elke stof, waardoor het belangrijk is voor gebruikers om de verschillen ertussen te begrijpen.

O-PCE kopen

O-PCE Kristallen kopen? Bestel vandaag nog de allerhoogste kwaliteit O-PCE kristallen bij Lekkergaan.nl. O-PCE kristallen vallen onder de groep arylcyclohexylamine. O-PCE Kristallen zijn een Research Chemical en is niet voor menselijke consumptie geschikt. Voor 18:00 besteld is morgen al in huis!

Je kunt bij ons gemakkelijk en veilig betalen met iDEAL, zoals je gewend bent. O-PCE Kristallen Kopen doe je bij Lekkergaan.nl, de snelste, beste en goedkoopste Research Chemicals specialist van Nederland! Daarnaast bieden we ook andere Research Chemicals aan, waaronder 3CMC, ons meest populaire product.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om jou een betere ervaring te bieden. Door verder te gaan, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.