Snuifartikelen kopen: snuifschep, snuifbuisje en snuifset

snuifset

Wil je snuifartikelen kopen zodat je geen rietje of een vies bankbiljet moet gebruiken? Het snuiven van bepaalde middelen doe je beter discreet en daarom is het belangrijk eenvoudig te kunnen snuiven zonder alle aandacht naar je toe te trekken. Met onze snuifartikelen kun je veilig en hygiënisch je ding doen. In onze online smartshop vind je verschillende snuifartikelen, denk bijvoorbeeld aan een snuifschep, sniffer of snuifbuisje. Bij Lekkergaan.nl kun je verschillende artikelen kopen die handig zijn bij het snuiven van bijvoorbeeld cocaïne.

Snuiven met een snuifbuisje

Een snuifbuisje of snorter is een buisvormig apparaatje dat is ontworpen om de gebruiker te helpen een poeder rechtstreeks in de neusholte te snuiven, zodat het sneller in de bloedbaan kan worden opgenomen. Je wilt kunnen snuiven op een schone en veilige manier en dat is precies wat een snuifbuisje te bieden heeft. Snuifbuisjes zijn gemakkelijk om bij zich te hebben en kan eenvoudig in de jaszak of tas worden gestopt. Bij Lekkergaan.nl verkopen we metalen sniffers, snuifbuisjes in de vorm van een sigaret, snuifbuisjes in de vorm van een stofzuiger en zelfs een snuifbuisje in vorm van een bijl.

snuifbuisje kopen

Plaats het ene uiteinde van de snuiver of snuifbuisje boven het lijntje, met het andere uiteinde in een van je neusgaten. Bedek het andere neusgat door er een van je vingers op te drukken en inhaleer door je neus, waarbij je het snuifpijpje als een rietje of bankbiljet gebruikt. Voor de snuifliefhebbers die een dubbele dosering willen snuiven, gebruik dan een snuifbuisje (dubbel). Dat is een buisje in de vorm van de letter Y, met een enkel uiteinde dat in het neusgat wordt gestoken en een dubbel uiteinde dat bovenop de 2 lijnen gaat die bedoeld zijn te snuiven. Snuifartikelen kopen doe je bij Lekkergaan.nl

Snuifdoos met alles dat je nodig hebt

Heb je graal alles wat je nodig hebt voor het snuiven op één plaats. Dan is een snuifdoos of snuifkit echt niet voor jou. Elke snuifdoos bevat een reeks items die je zullen helpen om van snuiven een geweldige ervaring te maken. Zo vind je in een snuifkit bijvoorbeeld een snuifbuisje, een scheermesje en een voorraadpotje. Daarnaast bevat een snuifkit ook een spiegel en een schepje of lepel in. Zoek op de website van Lekekrgan.nl dan de juiste snuifset en koop de snuifartikelen die je nodig hebt. We verkopen ook een deluxe snuifkit, vervaardigd van echt leer. Met deze Snuifkit Deluxe van echt leer heb je echt altijd alles op zak wat je nodig hebt bij het snuiven.

Snuiven met snuifschepje

Op Lekkergaan.nl verkopen we ook handige snuifschepjes. Gebruik een snuifschepje om de coke uit het zakje te scheppen, zodat je steeds exact weet hoeveel je gaat snuiven. Plaats het snuiflepeltje hierna direct onder de neus en zo gaat vrijwel niets verloren van de inhoud bij het snuiven. Door het kleine oppervlak van het snuifschepje kun je perfect kleine hoeveelheden uit het zakje snuiven. We verkopen snuifschepjes met een sleutelhanger, zo heb je deze altijd bij zich wanneer nodig. Met een snuifschepje heb je geen geode meer bij het leggen van lijnen en je heel vlug en clean snuiven, rechtstreeks uit het zakje zonder een lijntje te moeten leggen. Een snuifschepje is perfect om discreet en vlug te snuiven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn Punten
Deze site maakt gebruik van cookies om jou een betere ervaring te bieden. Door verder te gaan, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.